Tuesday, September 25, 2012

Rezeki Harus Di Kongsi Bersama

Hi Korang,

Kita dalam dunia ni, kalau sket-sket nak berkira memang tak kemana lah kan. Apa salahnya berkongsi rezeki pada mereka yan memerlukan. 

Aku pun cam tu gak. Kalau ada rezeki lebih aku kongsilah dengan korang yang kaki lepak kat blog aku kan. Walaupun tak banyak but still aku nak beri gak. Nanti ada giveaway yang aku nak buat, korang join ye..


Cam dia ni gak la, aku rasa dia ni lebih memerlukan. So aku bagi apa yang dia perlukan iaitu makanan.


Hopefully aku dan dia sesama murah rezeki hendaknya. Dahlah kucing comel ni tengah bunting. Cian plak aku tengok kan.

Itu je..





7 comments :

Marya Yusof said...

As salam CikLily,

Rezeki yang kita dapat hari ini ada hak-hak yang lain juga... Suka entry ni! Bila nak buat Giveaway tu? :)

Ma'am IEDA said...

Mudah-mudahan murah rezeki selalu.. Aamiin...

Yana Aina said...

rezeki tue dr Allah .. tak perlu kedek.. heheh

AyuArjuna BiGoshh said...

rejeki, lagi memberi lagi kita takan perolehi, insyaallah

hazman aka species1980 said...

semoga perbuatan baik yang dilakukan akan dapat ganjaran baik di hari2x mendatang

Wilma said...

Sharing is caring kan Sis :-)

Cahaya Kita said...

alalala.. comel nye... pandai plak tu pandang camera