Monday, September 3, 2012

Goodies Bag Yang Meriah

Hi Korang,

Time-time cuti panjang memang aku busy tak menentu. Ade je plan or outing yang dah di rancang. So weekend lepas ni, ktorg ada majlis kenduri kahwin, cousin sebelah Mr Big kawin dengan orang Indonesia + Jawa + Minang.

Hah ko dah terlalu banyak campurannya sampai ktorg tak sure husbandnya tu orang bangsa ape. Alah tak perla janji 1 Malaysia kan.

So ktorg bertandang ke sebelah lelaki tghari tadi di Bangi Lama. Makanan memang sedap. Walaupun lauk-lauk kampung tapi terbuka selera makan sampai bertambah lauk 2 kali tau.

Ini plak goodies bag yang ktorg dapat.

Official Goodies Bag, memacam ada dalam ni

Bunga telur masin, boleh menambah sedap masa makan malam kan

Yes, ini yang terbaik.Memang banyak ktorg dapat sebab table buffet candilicious ni dekat dengan table ktorg la.



Hah best giler kan. Macam-macam hado. Semuanya akan menambah berat badan aku kan. 

Terima kasih kat tuan rumah ye..



8 comments :

KiD said...

meriah mak ngahhh... satu bekas, brape hengget laaa average nyer kan? hehehee

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg syok dapat goodies kak lily heheheh

Errah said...

cantik..tp tak pernah tgk org bg telur masin..satu kelainan..

Saya Disini said...

wah,,mcm2 aada

hazman aka species1980 said...

DUIT SYILING EMAS tu yang paling buat aku geram laa....ahhahaha

topo said...

perghh meriah betul goodies bag tu hohoho kakak aku nak buat majlis kahwin pon tengah dok pening-pening apa nak letak dalam goodie bag -.-

Nurul Akmal said...

Memang meriah sungguh.. hehehe

Ma'am IEDA said...

kitorang pun over the weekend kat muar, attend kenduri. mmm goodies, budak2 la paling suka. nak nak kalu ada jajan. huhuu