Monday, September 3, 2012

Bukan Makan Ketam @ William’s Crab Restaurant Mines

Hi Korang,

Tak semestinya bila pi restoran seafood macam William’s Crab ni kena makan seafood kan. Ada juga pilihan makan yang simple dan cepat.Macam nasi goreng, mee goreng, apa-apa yang bergoreng lah.


Restoran ni memang betul-betul sebelah office kat area Safari ni. Sebab malas nak jalan jauh dan aku ni kan puteri lilin, so ktorg pi lah makan lunch kat sini.


Pergi plak time lunch, mesti nak makan something yang dapat di munch within 1 hour kan. Jadi say no to Seafood dish lah ye. 



Bolehlah enjoy view kat sini, sementara nak tunggu makanan sampai kan. Ada ikan banyak kat dalam tasik ni.

Aku pilih very light dish iaitu

 Cantonese Kuay Teow

Memang sedap. Isi ayam pun banyak. Udang ada 2-3 ekor lagi. Sotong pun beso-beso, kuah pun pekat. Harga plak RM6 je sepinggan. Kalau aku makan nasi campur pun, harga lebih kurang gak.


Kemudian di tambah plak dengan Chinese Tea yang FREE je, tak payah bayar pun.


Memang banyak pilihan makanan kat sini, semuanya nampak menyelerakan. Nantilah aku paksa Mr Big belanja aku makan kat sini. Nak makan ketam banyak-banyak..

Eh, mana boleh lagi makan banyak-banyak, gemuk oooo..



6 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaaa... dapat air teh free....best tue... tapi kan kalau makan ketam takpe sebab tak naik berat badan...hehehe

beLLa said...

oo kedai ni kite ley makan ea? ingat ntuk org cina je. hehe

lov-note said...

sodapnyer mee kungpo tu..pekat melekat byk harta karun dia..perghh mzt sodap!!

Nurul Akmal said...

Nampak sedap..

boni kacak said...

wah.. macam menarik je tu

KiD said...

aku hanya pernah dengar nama kedai william ni je... tapi member aku pernah gi.. huhuhu