Monday, September 24, 2012

Training Muay Thai Dengan Faizal Jaguh Dunia 'The Challenger'

Hi Korang,

Weekend lepas, sempat gak aku pi training Muay Thai ni kat Jalan Alor, KL.

Hah ko memang best sebab aku di train dengan Faizal jaguh muay thai yang masuk rancangan realiti 'The Challenger' tuh. Glam kan, dah la aku sorang je pompuan gemuk yang belajar muay thai yang lelain semuanya kurus..

Tengok pompuan gemuk tengah nak menendang jaguh dunia Muay Thai . Harus lah kena tahan kan. ishkk lawan tokeh betullah.


Langsung tak de rasa sakit-sakit badan pun coz ikut skill yang di ajarkan. Rasa tak puas plak belajar Muay Thai ni.


Lepas ni, kalau sesiapa cari pasal dengan aku ermm siap korang aku muay thai sekali baru tau kan.




5 comments :

amirnawawi said...

Wah! bestnyer dapat pergi.. Saya pom dpt gak invitation tapi kena cancel last minute sebab ada event universiti.. ermm

YaNa Yassin said...

Comel nyerr :))

boni kacak said...

pergh.. faizal tu.. the golden elbow. best tu dapat jumpa dia

ReM said...

Wow ni mest dah terror muay thai...

hazman aka species1980 said...

pergghh.... si FAIZAL memang hebat la dalam CHALLENGER.... siku dia adalah senjata utama....by the way lepas nie memang tak leh nak usik ko lebih2x la kan....