Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Traffik Blog!


Hi Korang,

Aku bila dah blur-blur sket ni, aku memang payah nak menulis dengan betul. Yelah otak kemana laptop kemana. So ada lebih baik aku rehat sekejap dari menulis yang berat kat blog ari ni.

Dah tak tau nak buat apa, aku nak join projek dari Mak Dara ni. Dia ni memang selalu buat kerja-kerja amal sebegini. Bagus sekali untuk blogger baru nak bertapak dalam dunia blogging ni.



1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry ini
2. Tepekkan Banner di atas tu
3.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di blog mak dara


Jadi untuk memyempurnakan hasrat murni Mak Dara ni, aku dah pun join juga lah. Yelah boleh menambah kenalan baru tak kiralah tua ke muda ke, bebudak sekolah ke kan.

Hah korang pun boleh join juga ye. Just buat entry dan publish, then pas tu link kat blog mak dara itu je.

Mudah-mudahan dapat kenalan baru ye..




28 comments :

Yana Aina said...

dari segmen sama .. dtg melawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

♥♥szumika sakni♥♥ said...

singgah dri blog yg sma huhu

boni kacak said...

selamat bersegmen :)

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Sisss sorryyyyyy... tercopy paste link sorang lg blogger sampai berkali kali.. jangan majuk dulu akak copy paste balik sorryyy huhuhu

Wilma said...

Hi...Selamat berkenalan...
Persinggahan dari blog Mak Dara...
Good luck ^_^

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Kesuma Angsana said...

salam kenal dari segemen yg sama, KA dah follow juga ye 809

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

miz ruha said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kesuma Angsana said...

gd luck ye

beta kupu said...

Dtg dari segmen mak dara….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Al-Fathcom said...

kunjungi sahabat dari segmen yang sama (∩_∩)
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

CikLily Putih said...

KoranG,

terima kasih sebab sinGGAh. now tengah bloGwalking ke blog korang

bermula disini said...

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

AsmarArafad said...

Salam kenal cik lily, dtg terjah balik
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mr. Firdaus Windey said...

datang dan follow sini..
jom follow sy...
http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Sue-Rya Qistina said...

Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Amarul Samsudin said...

dtng dan follow snie jgak..

http://amarulsamsudin.ml.my

[sutera kasih] said...

salam perkenalan awk :)

singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

itmeMawarPutih said...

Hai!!!
Singgah sini balas kujungan. Maaf atas kelewatan. Follow sini juga.

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html