Wednesday, September 26, 2012

Lori Bawa Biskut OREO Yang Comel


Hi Korang,

Wordless Wednesday for this week


Comel kan. Cute je

Rasa cam nak beli bebanyak dan buat GIVEAWAY.

Korang nak tak kalau aku buat giveaway hadiaH ni ? Baik cepat komen ye..


17 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

comey giler lori ii. edisi terhad sebab tak banyak di pasaran. kalau mng memang teruja sebabnya ianya esklusif :)

Cahaya Kita said...

CLP, saya berminat nak join GA nie!!
ni tajuk terbalik ker? **lori comel bawa biskut oreo ke atau lori bawa biskut oreo yang comel**

Cahaya Kita said...

CLP,Saya nak join GA nie...

tapi kan betul ke tajuk tue? ke terbalik? Lori Yang Comel Bawa Biskut OREO..atau Lori Bawa Biskut OREO Yang Comel

Yana Aina said...

mestilah nakkk .. heheh

hazman aka species1980 said...

memang bekas yang menarik perhatian sesiapa yang pandang....

Ma'am IEDA said...

rezeki xkan di tolak...hehehee

Sue-Rya Qistina said...

nak nak nak!
tu kalau anak sulung saya tgk, sure dia mintak punye. kihkih

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/bikin-panas-hati.html

Wilma said...

Mestilah nak CikLilyPutih :-)
Siapa tak nak hadiah kan ^_^

awek retro said...

tomey nyer..tp nk dengan isi dan lain-lain lg...ahaksss

Eliss Mie said...

bak mai satu :) comel sangat.

transformed housewife said...

nak! nak!

pnsusu said...

Of coz la nak sebab sangat comel.....sis lily pantas wat GA tauu

Cik Kamoo said...

Alooo sangat comel! Simpan buat koleksi best nie ... rasanya mesti susahkan nak dapat benda comel camnie ...

Nurul Akmal said...

Naaaaakkkkkk... comel sgt.. hehehe

Oren said...

Salam Cik Lily,
Secara kebetulan sya pembaca senyap blog CLP...dah lama dah duk follow blog yang comel nie, tentang lori bawa biskut OREO yang tersangat comel tu amatlah berkenan dihati, harap dapat ler 1 dari CLP ek! hadiah perkenalan kita

aliah lim said...

assalamu'alaikum cik lily...saya pembaca setia blog anda. kalau ada giveaway ni..nak bagi anak saya. tentu beliau happy sangat....tq :D

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam..nak jugak nak jugak cute sgt leh tambah koleksi nie...