Tuesday, September 4, 2012

Gambar | Banjir Kilat Teruk Di Toll Exit Kajang

Hi Korang,

Teruk betul Hujan petang ni tadi kan,hinGGakan ke malam, siap denGan ribut petir lagi.

Aku ni risaukan Mr Big yang tak balik-balik laGi. Dah dekat kul 8 malam dia still tak sampai laGi. Tup-tup dia call, rupanya sanGkut kat HigHway Sg Besi. Banjir teruk sampai kereta semua stuck tak leh nak jalan. Terus je dia cakap, amik gambo kat Facebook ye, I dah upload untuk you tulis.

Hebat tak, laki aku? Memang dia ada sixtH sense.





Teruk tuh kan. Siap oranG keluar dari kereta lagi. Sorry lah gambo gelap sebab flasH kat Tab dia tu daH bengong.

Dalam masa 3 jam je kan, terus jadi cam nie..




12 comments :

Azham Vsvc said...

kawan sy tgh terperangkap kt highway tu jugak...kesian dia 3 jam dok dlm kereta huhuhu....semoga banjir cepat2 surut, semoga semua boleh balik rumah secepat mungkin...

Nick said...

very bad :(

KiD said...

fuuuhhh.... nasib i ikut LDP.. balik tadi hujan lebat you... hehehehe

boni kacak said...

kat belah sana hujan? wah. dasyat betul sampai banjir

Myvitrd said...

wah sangat teruk.. balik tadi lalu bangsar pun sangat lebat.. tadi dengar juga berita pasal ni.. teruk juga ni

Errah said...

blh sana lau hjn je msti bnjir kn

Anonymous said...

longkang sumbat tu... tambah lak paya kat upm dah ditambak so air naik la ke highway..

Dilakochan said...

padan lah... kakak ipar kite 6.45 ptg sampai area tol sg besi. kul 9mlm xlepas2 lagi. Penyudahnya kul 12mlm sampai bandar sri putra! -.-

Ma'am IEDA said...

Syukur Mr Papa selamat sampai umah smalam. lagi awal dari i. skarang dah merempits pegi keje. Keta tinggal kat parking... huhuuu

hazman aka species1980 said...

tu la pasal... ada member gak update nak pegi misi selamatkan bininya yang terperangkap kat sini malam tadi....tapi Mr Big memang bagus la as reporter nie....

Sharidawati Shahrudin said...

sama lah macam adik lelaki sha... stucked 3 jam kat dlm kereta kat jalan yg sama cam ciklili.... hope u ok ye :)

atty's said...

salah sorg jugak yg terperangkap..
tp nasib lepas byr tol kt tol serdang..dgr diaorg ckp banjir , terus uturn..