Wednesday, September 19, 2012

Tetiba Jadi DUTA CELCOM Pulak


Hi Korang,

Semalam kecoh bebudak blogger ni pasal diorg ni masuk suratkhabar. Aku pun buat dek je lah. Tup-tup ade tweet masuk yang kata aku pun ada jugak dalam gambar tuh.


Hah ko, terus aku pulak yang kecoh pi cari suratkhabar Kosmo tuh, siap pesan Mr Big kalau jumpa beli. Ermm haram tak de pun dia layan. Dia cakap buang masa je. Ermm terus sedih kejap. Punah harapan  tau nak feeling Diva-diva.

Tup-tup masa pi dinner semalam, tengah lalu kat depan kedai runcit tu Mr Big panggil, rupanya dia nak tunjukkan gambar yang aku kecoh sangat tuh. Hah ko memang ada pun, very clear nampak muka aku tau. Terus segan sekejap sebab tokeh kedai runcit tu pun sibuk-sibuk join gak tengok gambar kan.


Rupanya gambar masa Celcom Cupcakes Challenge Workshop tuh, terpampang beso muke den dan macam Duta Celcom plak kan. Hkahakhakhaka

Korang dah join belum contest tuh? Alah senang je sesiapa pun boleh join. Syarat-syarat boleh baca kat entry aku yang ni ek.

Mesti best kalau dapat jadi DUTA CELCOM kan.Ermm…

Itu je..


13 comments :

Yana Aina said...

untung nya .. ^^

Sue-Rya Qistina said...

wah..glamour sungguh!

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Nurul Akmal said...

wah ni betul2 duta celcom.. :)

Sop said...

alah.. muka sop nampak sipi jer.. iks iks iks

hazman aka species1980 said...

beb.... ko SAMSUNG dah appointed kan....hehehehe

transformed housewife said...

glamer Cik Lily.
;D

duniafana said...

hebattt masuk paper lagi...

AyuArjuna BiGoshh said...

pamooos akak hehehe

YaNa Yassin said...

Malay mail last week pun ada, baru jumpa tadi. Lagi besor gambar nya. Hihihihi.

Mummy Akmar said...

Bestnya! Muka masuk surat khabar..femes!

boni kacak said...

wah...masuk paper tu.. pewwittt..hehe

mardewan said...

wahh tahniah,,

Alin Marlini said...

wah...kelasssss cik lily