Friday, September 28, 2012

2 Hari Di Hospital Besar Melaka


Hi Korang,

2 hari tak bersiaran kat blog ni. Letih..


2 hari ni jugaklah aku struggle tak tidur dengan sempurna, menguruskan atuk aku yang sakit maklumla mak aku tak berapa pandai nak uruskan pasal surat-surat Hospital ni. Doktor diagnosis kena penyakit jangkitan kuman dalam paru-paru.

So far semalam masa aku nak balik Bangi, singgah kejap kat hospital Melaka ni, dia dah ok but blood pressure dia tak berape stabil itu yang kena tahan lagi tu.


Tapi atuk aku ni walaupun dah berumur 85 tahun, doktor respect coz antibody dia still kuat lagi untuk lawan penyakit tuh.

Semoga atuk den cepat sembuh ye.

p/s : Citer pasal GIVEAWAY, ok nanti aku buat coz ramai sangat permintaan nakkan lori OREO tu ye.. so stay tune..

5 comments :

MRS Rongoks said...

hope atuk akak cepat sembuh :)

Marya Yusof said...

As salam Ciklily,


Semoga urusan Cik Lily sekeluarga dipermudahkan... Moga atuk cik Lily sihat & boleh pulang ke pangkuan keluarga... sedih sy tgk, saya atuk pun dah takde :(

Yana Aina said...

semoga cpt sembuh .. ^^

Ma'am IEDA said...

Get well soon, Atuk ! Be strong, Cik Lily...

hazman aka species1980 said...

aku doakan dia cepat sihat seperti sedia kala....