Tuesday, September 4, 2012

Ada TV Commercial Video Shooting Lagi

Hi Korang,

Sejak muka aku tak seberape cun tapi comel ni masuk TVC, ada plak yang sudi ajak lagi buat video commercial featuring aku kan. Khakahkaha statement tak agak-agak kan. Ko ingat aku ni Rozita Che Wan ke? Jangan nak perasan CLP oit..


Lagi sekali Samsung nak pakai muka aku ni untuk iklan Samsung Tablet diorang yang terbaru. So bergegasla my agent (Nuffies) tepon aku sehari sebelum shooting kan.


Lokasi shooting kat Jalan Yap Ah Shak je, area bawah tu tepi jalan. Kononnya nak dapat feedback mengenai tablet terbaru dari Samsung ni. Ada simple skrip yang nak kena go thru. Tak yah nak hafal pun, cuma kena ingat a few points je. Nasib baik videographer tu aku dah kenal so tak delah rasa kekok sangat depan camera.


Bukan aku sorang jelah, ada lagi blogger lain cam Rawlins dan Submerryn. Duk bertapa lah ktorg kat bawah ni. Seronok gak tengok sorang demi sorang kena interview, bukan apa boleh tengok ekspressi muka kan.


Tak sangka plak abis shooting ktorg dapat habuan ni. Aku siap dapat 2 lagi. Ingatkan pi suka2 je rupanya dapat upah sekali kan. Cam nielah baru bestkan, terus bersemangat nak buat TVC lagi.


Dah berpenat lelah selama 1 jam duk kat tepi jalan ni, ktorg naik atas lepak kat opis Nuffnang kejap. Pi mengacau Nuffies kan sambil duk gossip2 hehehehe


Anyway thanks to Nuffnang dan Samsung for this special opportunity, hopefully ada lagi project sebegini kan. Bertambah glamour plak aku pas ni.

CLP notes : Ingat orang cun je ke boleh masuk TV, mak pun boleh nokss..


13 comments :

Mooniqueen said...

Semakin murah rezeki CLP sekarang... Bestnya....

namiacinta said...

mesti best kan ..
semoga lebih maju akan datang

wandisini said...

untunglah masuk TV..rezeki tu

Azham Vsvc said...

Akak! Syukurlah dpt peluang masuk TVC hehe...bukan calang2 orang yg dipilih tu..... syukur :)

hazman aka species1980 said...

whoaa.... boleh sama level ngan Hanis Zalikha dah nie... celebrity blogger siot....

Fazrol said...

fuyooo.. nak sign..

- zuriey - said...

glamor la kamu

Nurul Akmal said...

Wah glamer akak kita sorang nih.. hehehe, All the best kak..

mommyNadia said...

mak aiii...CLP, heibat!!
Nanti dah femes jgn lupa aii ;)

boni kacak said...

wah... bestnya!!!!!! tak payah nak jadi pelakon pun, dah ada pengalaman shooting2 ni..hehehe

KiD said...

kenapa aku takde?? kenapa?? whyyyy?? hahahahahaa

Sharidawati Shahrudin said...

tahniah ciklily... kerlasss kau ! hehehe

Anonymous said...

Nk jugak!!!!!!!!!!!