Saturday, September 22, 2012

Manis Sungguh Diana Danielle Lepas Bertunang Ni

Hi Korang,

Semalam petang sempat gak ke VEET Event walaupun semua jalan masuk ke KL di tutup akibat demonstrasi yang amat menyusahkan warga ibu kota kan.

Nasib baik event belum abis lagi masa aku sampai so sempatla mencuba beberapa produk dari VEET ni. Best dan wangi.


Tapi yang paling best ada pelakon Diana Danielle yang baru je bertunang dengan Farid Kamil baru-baru ni. Memang cantik orangnya, sangat peramah.

Ok nanti citer lagi ye..


3 comments :

Mummy Akmar said...

Waawww! Bestnya dapat bergambar dengan DD...Memang nampak dia sweet dan comel ..yerlah berdarah manis katanya

Marya Yusof said...

As salam Cik Lily,

Mmg sweet Diana Danielle ni... Gambar tunang dia ariitu pun simple je saya tgk... Org cantikkan pkai apa ape pun tetap cantik :)

Org sebelahnye tu cantik jgk... has its own beauty ;))

Zarul Umbrella said...

oh da bertunang ker si Diana tu laaa