Thursday, September 13, 2012

Pagi Ini Jom BlogWalking

Hi Korang,

Pagi ni senyap sunyi je kat opis nie sebab semua orang-orang beso ada adhoc meeting. Tinggal aku dan beberapa budak design kat department sebelah.


So apa lagi jom blowalking ke blog-blog orang. Aku ada 71 blog yang nak di lawat dari segmen mak dara  yang hari tu aku join.

Korang pun kalau nak suruh aku singgah kat blog korang, tinggalkan link kat komen ye

.......


10 comments :

Yana Aina said...

jom kite ... http://nazlyizan.blogspot.com/

hazman aka species1980 said...

kalau kesempatan jenguk la blog saya yea...

Mooniqueen said...

Segan nak terjah blog CLP.... Sebab glamer sangat.... Hehe...

sis shuhada said...

salam cik lily.
jom buat lwtn ke blog saye.. hihihi...

http://thesomellomels.blogspot.com

Isaac Tan said...

walking walking.. hehe

Isaactan.net

MRS Rongoks said...

ika pon boring dh kat ofis nie T_T

YaNa Yassin said...

Meh Blog Walk kat Blog Ai,.. :))

Fazrol said...

Blog walking kat kite jugak...

Mrs Velentine said...

hi jenguk sni dr segmen mak dara....cubit2 nuffnang kamu

Wilma said...

Hi CikLilyPutih...
Singgah balik kat sini dari segmen Mak Dara :-)