Wednesday, September 19, 2012

WW - Pelembut Baju Hello Kitty

Hi Korang,

Wordless wednesday for this week



Tak sangka plak aku yang Hello Kitty ada keluarkan produk pelembut baju kan. Ini semua marketing strategy la kan, nak suruh anak-anak paksa mak bapak beli hehehhehe

Bisnes oh bisnes, pelbagai cara nak lakukan produk mereka.

Memacamlah sekarang ni ek


5 comments :

Donny Ien said...

pelembut pilihan isteri ni

hazman aka species1980 said...

hurmm... lepas nie aku nak tengok lak video IKLAN samsung ko beb....hehehehe

mrs adam said...

ala tak suka downy,harapkan iklan je best.harga mahal tapi tak wangi mcm perfume pon.haha

Mummy Akmar said...

Kiut..macam saya pon nak beli jugak! Hahha

Anonymous said...

X wangi pon!!!!