Wednesday, September 12, 2012

I Need A Break!


Hi Korang,

Lepas-lepas raya ni dah mula timbul rasa stress plak.

Yelah dengan kerja yang menimbum2 tak abis, dengan event yang melambak tak sempat nak pi, dengan sedara-mara sibuk nak kawin,dengan open house yang kalau tak datang tuan rumah merajuk plak kan.

Memang tak de masa nak berehat.

Sampai Mr Big cakap,kita ni dah macam setiap hari keje tak lekat kat umah. Cari duit macam nak rak tapi tak kaya-kaya jugak. Aduiyai pedih hatiku bagai dirobek-robek dibuatnya.

So sempena cuti 3 hari Hari Malaysia yang jatuh pada weekend ni rasanya nak pi berehat sebentar lah. Mr Big cakap pi yang dekat-dekat jelah. Aku plak nak cari tempat yang ada laut so haruslah tepi pantai kan.

Rasa-rasa tempat dalam gambo ni best tak?



Itulah aku pun rasa best jugak, sebab airnya biru boleh aku tangkap ikan pakai tangan je kan. Tak kisah lah sunburn ke apa kan yang penting ada laut.

Tak taulah tempat ni dah fully book untuk weekend nie, but Mr Big yang arrange semuanya. Maklumlah dia kan tokey so kasi dia bayar semuanya hkahakhakahkaha

Aku cuma perhabiskan duit dia hehehehhehehe..

Korang nak kemana cuti Hari Malaysia ni nanti? Dah plan ke belum ek..

Bestnya laut..





10 comments :

Isaac Tan said...

i need a long break toooooo.
Bring me along? hehe :P

Isaactan.net

Zurina Hj.Zainal said...

kalo g redang canner? tpt tu mmg best....tapi...kena cuti lamala...

Cahaya Kita said...

kami sekeluarga pergi USS.... JOM !!

KiD said...

weekend ni ramai yang nak bercuti2 Malaysia.. tapi ramai gak yang kawin.. hehehee

Fazrol said...

Cuti tiga hari, tapi tak p mana2.. Madam kerja...
Saya plak ada sukan tahunan plak..

Ma'am IEDA said...

Sabtu:keje - Ahad:pegi open house - Senin:lepak umah, kemas umah... uhuhuuuu... Selamat Bercuti !

AyuArjuna BiGoshh said...

gi PD ke kak Lily heheheheh

hazman aka species1980 said...

whoaa... dah plan cuti2x malaysia ... aku gak keje cam biasa....huhuhu

kak ina kl said...

memang kena gi bercuti sekali sekali...akak baru balik bercuti..hilang rasa tension dah

- zuriey - said...

bestnya lama tak g..kita balik kg jela..huhu