Thursday, November 19, 2015

Dinner Di MIAMI GRILL Sunway Piramid, Feeling Omputih Sangat

Hi Korang,

Sebab ape feeling omputih sebab nama makanan kan Philliy Philly gituh so ingat kat Philadelphia la kan. Jangan nak poyo sangat ek Cik Lily Putih oit!


Ktorang team #BloggerKakiMakan dapat jemputan lagi ke Miami Grill yang terletak di dalam Sunway Piramid ni, ye dah ramai blogger lain review but ktorang ok je. Not hal yang penting SEO keyword blog cantikkan hehehhehe

Dah jangan merapu lagi ek

mesti PitBull bangga, ramai plak orang Malaysia nak bergambar dengan poster dia kan

Restoran MIAMI GRILL ni di usahakan ‘bumiputera’ ermm orang kita iatu Hani Maju Sdn. Bhd., so jangan korang rasa cam ragu-ragu nak makan sebab nak gambo PIT BULL dekat depan pintu masuk restoran ni. Memang dari US tapi sudah di halalkan mengikut peraturan Jabatan Agama Islam. 





Simple je deco je so tak delah serabut mata korang bila nak makan kan, rasa chillax nye. Konsepnya ala-ala fast food. Masuk restoran, chop meja dulu hehehhee then pi order kat kaunter. Bayo harga makanan dan pi duduk sambung borak-borak ek coz nanti diorang akan hantar makanan ke meja korang.

So inilah yang ktorang makan sambil perut memasing membusung ke depan kan

Greek Salad - RM15.90

Philly Cheesesteaks Nacho Cheese - RM 33.90

Philly Cheesesteaks Fajitas - RM 33.90

Grill Wings - RM 19.90 (3 pieces) RM 25.90 (kombo set)

Mousaka Greek Lasagna - RM 18.90

Menu-menu ini ada set-set. Macam yang kitaorang makan ini satu set sekali dengan Soft Drink & Onion Ring. So ala-carte pun boleh, alah ikut mood korang nak makan banyak mane pun kan.
 

Sebab tu kat sini mengutamakan makanan sihat yang pasti tiada kegunaan tiga bahan bahaya ini dalam makanan mereka iaitu tiada MSG, tiada bahan pengawet dan juga tiada bahan kimia yang telarang. Begitu teliti dan menjaga kesihatan makanan mereka patut orang Amerika sihat2 hehehe. Paling aku suka adalah menu Philly Cheesesteaks Nacho Cheese. Daging banyak oooo kan aku ni pencinta daging sejati..
 
sebelum makan insta dulu ek

yang ampunnn pencinta daging memang pelahap bila nampak daging banyak kan

ktorang yang kaki makan

Actually memang banyak menu yang disediakan di MIAMI GRILL ni tapi apakan daya perut memasing dah nampak mengembang sket daripada asal kan so patutlah berhenti dulu sebelum meletup.

Kalau nak teringin sangat tuh, meh la ke

Miami Grill Malaysia
Lot LG2.127, Blue Atrium, Sunway Pyramid.
Tel : 03-56133363
Mon – Sun: 10:00 am – 10:00 pm


bersama penaung #BKM ek bukanlah mane ade kan hehehhe

Apa lagi, rasanya kalau dekat dengan umah confirm-confirm lepak kat kedai ni selalu ek hehehhee

5 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

lama dah aku rasa nak terjah sini...\


lapooo dahhh

eynda said...

Dah try makan kat situ... sedap kan.. btw owner tu ex-neighbour eynda hehe...

ietams said...

sedap sedap sedapppppp!

Siti Rohaida Yusof said...

hoh..confirm licin kalau masuyk sini...sbb tu diorang gunakan pitbull kot...haha

Eliss Mie said...

gambar yang makan satu family tu kawan eliss kat ofiz ..hahaha..kecik donea..sedapnya makan2..