Tuesday, November 17, 2015

Rahsia DOMINO’s PIZZA #DTopSecret Kini Terbongkar !

Hi Korang,

Kalau siapa kaki stalk instagram aku hari tuh, mesti perasan yang aku ada anjurkan mini giveaway pasal Domino Pizza #DTopSecret. 

Yesza, hah pasal rahsia Domino tu lah..

nak tau gak apa dalam ni ek plsssss

Sempat lah aku ke primere screening filem Spectre di Tropicana City Mall hari tuh untuk majlis launching #DTopSecret ni. Meriah sungguh lah memacam aktiviti ada selain daripada tengok filem terbaru James Bond tu kan




Meriah bebenau sebab ramai yang menang bekalan Domino's Pizza selama setahun.. hah ko mampoo? bestnye la hai..

So nak tau tak #DTopSecret yang hebat di perkatakan tu masa pelancaran 1st November 2015 harituh.? Ok ok jap lah 


Jeng jeng dapat jugak aku menjadi orang terawal merasai menu Domino Pizza ni ek

Domino’s Pizza Chicken Confidential

Ia didatangkan dengan lebih bawang, nenas, tomato dan ayam bakar serta dengan sos ‘Top Secret’. Rasa memang tip top sedap, kena order saiz large ni lain kali bile order ek. Domino’s Pizza ada bagi diskaun kurangkan harga untuk pembelian 2 menu pizza dengan harga RM30 bagi set regular, RM50 set large dan RM70 bagi set extra large.

Domino’s Pizza Banana Kaya Desert 

Aduiyai yang ni pun not bad jugak sedapnya. Jarang aku order pizza dessert kan tapi bila dah rasa yang ini terus terangkat. Ada lapisan kaya pandan manis yang bau pandannya sangat harum menusuk kalbu, di tambah pulak dengan krim kelapa kaya dan hirisan pisang. Wah nak nangis oooo…



Cukup 2 menu pizza aku citer kat korang ni ek.

Kalau nak tau lebih lanjut ke nak order online pizza, korang boleh layari 

Website rasmi : 
Domino’s Pizza Malaysia – www.dominos.com.my

Haruslah balik ni aku nak order pizza ek, beef pepperoni wait for me….

6 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

sedapnya...

Diana Rashid said...

Giviaway??saya tak tau pun..heheh..
mesti masa tu saya masih bercuti kot...
terlepas la sudah...

Tapi dominos pizza ni jauh dari rumah saya..

Jueliza Jamani said...

kak lily.. sedapnya pizza tu..

budakbandunglaici said...

Kat store domino dah start jual tak

Rizziela said...

wah..sedapnya dominos

ietams said...

bestnyaaa domino's pizza
apesal sy terlepas giveaway ni.. melepas! huhuhu