Tuesday, November 3, 2015

Supper Di Twenty & Co Shah Alam

Hi Korang,

Aku kalau tak de apa hal memang tak akan sampai ke Shah Alam ni, tak de apa hal so buat apa nak merayap sampai sana kan. So hari tuh, masa tidur umah purple Gemuk so berkesempatanlah ktorang merayau-rayau area Shah Alam ni kan.


Lepas abis pi Vape Fest, beli baju beso kat Plaza Shah Alam tup-tup haus plak kan. Nak makan malas so aku suggest pi lepak kat Twenty & Co area Grand BlueWave Hotel ni.

Lagipun itu tempat je yang aku expert kan hehehhehe lelain tak tau..

Sesampai tak ramai orang pun, so duduk luar coz Mr Big nak berasap dengan vape plak katanya. Ermm gituh ek...

Order minum je dulu,


Of courselah kopi, so pilihan aku adalah Hazelnut Mocha.

Not bad jugaklah, separuh rasa kopi dan separuh lagi rasa ala-ala coklat kan. Haruslah kesip pelan-pelan so bolehla rasa kesedapannya

Nampak plak waiter dia lalu lalang anto makanan kan, terus jadi tempting dibuatnya. lapo lapo. Apa lagi order lagi makan lah..

Beef Lasagna

Chilis Nachos

Wei not bad jugak ek, sedap. Aku selalu assume cafe cam ni makanannya kureng sket lah daripada western food kan but sedap oo. Especially nachos, amik ko penuh sepinggan kan. Cheese dan beef baconnya kemain melambak-lambak kan hauhuaahuah..

Amik ko daripada nak lepak minum kejap sampai jadi berjam-jam kan sebab dek makan memacam sampai kena call dengan mama tanye pi mana tak balik-balik. Ini namanya berjalan tak henggat dunia

Abiskan makanan then bayo dan terus balik umah gemuk.

Korang especially orang Shah Alam tak kan tak tau kedai ni, meh aku sharekan addressnya ek

Twenty & Co
G-15, Plaza Azalea,
No. 6, Persiaran Bandaraya,
Seksyen 14,
Shah Alam, Selangor


Harga oklah standard harga cafe, biasalah tu kan. Mana yang dapat yang murah area Shah Alam ni kan

Ok itu je... Pi la cuba ek..


4 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

Banyak rupanya tempat makan yang best2 kat sane ye

Shila Azizi said...

hazelnut mocha tu nampak sedapnya kak....

Diana Rashid said...

adoi kak..chilis nachos bikin hati tak keruan nih..hahah

adianiez AIDA said...

omg!
sedap nyer nachos tu.
terkenang-kenang nachos yg aida makan kat ioi city mall :)
terus jatuh cinta...