Thursday, November 26, 2015

Coffee Legend, Cawan Kopi Beso Bakhang!

Hi Korang,

Aku dah terperasan gerai ni sejak minggu lepas.

Time ktorang lalu tu lah, gerai akak ni mesti dah kemas-kemas nak tutup kan .

So sabtu lepas ktorang lalu lagi dengan harapan bukak lagi lah ermm hampeh tinggal payung gerai jelah yelah masa tuh pun dah pukul 6.30 petang. 

Sudahnya pagi ahad tu, lepas aku abis running event kat Putrajaya ktorang pi pasar tani Bangi. Alah pegi pun dah kul 11 cam tu so apolah yang tinggal kan. Beli barang dapur kering then terus balik. Sekali on the way balik lalu depan gerai Coffee Legend ni. Eh bukak plak... ada rezeki ye nampaknya kan.


Alah kecik je gerainya tepi jalan belakang PKNS tuh.



Ada variety flavour of coffee, ikut korang lah nak pilih yang mana kan. 



Tengok cawannye memang beso bapak giler arghh.. Seronoklah bagi pencinta kopi ni kan. Minum sepuasnya. Nampak cam ais banyak tapi sebenarnya diorang buat lebih pekat dan lebih manis so bile mix dengan ais tu boleh dilute la rasanya so tak delah korang minum kejap je dah rasa tawar leseh kan...



Berbaloi lalu lalang pagi ahad tu ek, nampak muka orang-orang yang happy dapat minum kopi cawan besoooooo

3 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

kat sini dah banyak jenis coffee jual.tuari baru menikmati coffee legend..memang besar gedabak bekas dia tu

luqman zakaria said...

Nampak Sedap la cikLily.. Memang besar die punyer bekas.

eynda said...

Sedap kan coffee legend ni :-)