Sunday, November 29, 2015

Smoothies Wellness KINOHIMITSU Sedap

Hi Korang,

Sape yang suke minum air kesihatan ala-ala warna rumput pepagi kan

Kalau tanye aku pun memang aku tak hinggin pungg wokeh...

Tapi cuba air rumput tu di jadikan smoothies dan warnanya menarik confirm-confirm mak minum nok 2-3 kali pun bolehhhh


So jenama KINOHIMITSU alah yang keluarkan produk kesihatan tuh sekarang ni mengeluarkan product kesihatan berbentuk smoothies dalam sachet yang di gelar kinohimitsu wellness smooth'D.
 

Sempat aku ke majlis pelancaran produk Kinohimitsu di pejabat 11street di Nu Sentral baru-baru ini. 


Majlis di rasmikan oleh Kino Biotech's director Marcus Chong, CFO Jenifer Chin dan 11street's general manager of merchandising Juhan Kim.





Ianya merupakan minuman kesihatan yang berfungi membantu mengeluarkan toxin yang terkandung di dalam usus. Yelah makan banyak tapi membuangnye sket so yang lelain tuh tersangkut tak boleh keluar di sebabkan usus yang tak berape bersih tu kan. 

Di formulasi daripada psyllium husk yang menghalang terjadinya sembelit, kaya dengan prebotic fructo-oligoasacharride yang memperbaiki kesihatan usus.

Sesungguhnya pendek kata sesuai untuk cuci usus!


Ada 3 perisa sedap Kinohimitsu Wellnes Smooth D ni iaitu:

1. Smooth'D Cleanse & BEauty (mixed berries)

2. Smooth'D Clean & Shape (passion fruit)

3. Smooth'D Cleanse & Boost (kiwi)


Kinohimitsu Wellnes Smooth'D dijual pada harga RM89.90 sekotak yang mengandungi 15 scahet di dalamnya. Boleh di dapati di farmasi dan pasaraya terkemuka. Ada promosi di 11street jugak iaitu rm79.90 sekotak dan Rm239.00 untuk pembelian 3 kotak under Shocking Deals.


2 comments :

ietams said...

sedapnya smoothies ittew

luqman zakaria said...

kalau sedap takut 15 sachet tuh cepat habes je..hehehe