Sunday, November 15, 2015

REVIEW | SWISSBEL Vitamin B12 Cream Plus

Hi Korang,


Lama plak tak buat review pasal produk kecantikan ni ek


So hari ni aku nak share dengan korang mengenai krim kecantikan daripada Switzerland. Wow jauh di terbangkan tau.


Krim Swissbel Vitamin B12 Cream Plus ini adalah produk dari Switzerland yang boleh digunakan oleh semua jenis kulit, tiada pewangi tiruan, Paraben-Free, non-comedogenic dan hypoallgenic tested.


Ianya selamat untuk digunakan untuk merawat wajah yang bermasalah macam aku ni. Disebabkan jerawat tu memang meninggalkan parut pada kulit. Takut-takut nanti jeragat pulak yang timbul kan, better prevent dulu ek



Kalau korang nak tau, krim ini telah menjalani ujian klinikal dan menunjukkan ianya mampu:

* melembapkan kulit wajah 
* mengurangkan kesan parut lama dan baru
* mengurangkan kedutan dan garisan di kulit
* mengecilkan liang roma
* mengurangkan kadar kemerahan kulit
* menaikkan dan menegangkan kulit wajah dan juga leher


Di antara bahan-bahan aktif yang terkandung di dalam Swissbel Vitamin B12 Cream Plus adalah: 

* Vitamin B12 (yanocobalamin)
* Rosa Centifolia Flower Water
* Squalane
* Salicylic Acid (BHA)
* Hyaluronic Acid
* Vitamin E, Vitamin C, Vitamin B3, Pro Vitamin B5

Cara Nak Guna?


Just sapu je Swissbel Vitamin B12 Cream Plus kat muka korang lepas basic skincare. Lepas pakai toner, serum gituh so bolehlah korang sapukan krim ni. Memang nampaklah perubahan tapi takdelah guna 2 malam dah cantik macam Che Ta kan, kena konsisten tau.


Harganya dalam RM 139 per tube, tapi kalau bukak Facebook Page diorang ni, sekarang tengah ada December Promotion di mana korang boleh beli 2nd piece at 50% off. Terbaek kan!

Atau

korang just nak beli satu je boleh guna CODE kat bawah ni yang valid until 31 December 2015, korang boleh dapat 25% diskaun tau. Ini CODEnya:

SWISSBEL25

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai krim ajaib ini boleh lah layari laman web rasmi mereka


Swissbel Official Website: 

Swissbel Malaysia Facebook Fan Page: https://www.facebook.com/SwissbelMalaysia


Terbaek kan!

1 comment :

Siti Rohaida Yusof said...

kalau bagus boleh la try ni...