Monday, November 9, 2015

Senarai Pemenang Giveaway Shampoo DOVE Volume & Nourishment

Hi Korang,


Tamat pun giveaway DOVE di blog www.ciklilyputih.com yang comey ni kan hahahahahe..

Actually tarikh tutup sabtu lepas 7hb tapi aku tak de masa nak buat lah sebab kemas rak dapur yang #DakUban robohkan pagi sabtu tuh. Kemas-kemas terus kuar pi Ikea pi robok kan. So pagi ni baru ada masa nak pilih-pilih pemenang kan.


Ada 29 orang nak join giveaway DOVE anjuran blog Cik Lily Putih ni kan tapi aku kena cari 5 pemenang saje so aku gunakan perkhidmatan Rafflecopter.com ni untuk memilih pemenang.

Inilah senarai pemenang giveaway Cik Lily Putih ni ek

1. Nama : Siti Rubiah Binti Ab Aziz

2. Nama : Alez Naz

3. Nama : Daya Idris

4. Nama : Amy Jaafar

5. Nama : Fauziah Hussien

Congrats korang ek!

Sila email butir-butir berikut :

Nama:
Email :
Alamat :
No telefon :


Dan hantarkan ke email ciklilyputih@gmail.com dengan tajuk SAYA PEMENANG GIVEAWAY DOVE sebelum 10th November 2015 sebelum 9 malam. 

KALAU LAMBAT HANTAR, ADA CHANCE ORANG LAIN MENANG EK, INGAT TUH!!

Kepada korang-korang yang tak terpilih janganlah sedih pulak. Ada lagi giveaway yang menanti ek. Aku tengah sibuk-sibuk ni nak buat giveaway lagi ni sebelum akhir tahun ni kan.

So tungguuuuuu…………..

5 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

wa...ruginya...tak dapat..by the way..tahniah kepada pemenang

adianiez AIDA said...

melepas dah!

maya sofea said...

Xsabar nya nk join giveaway lg!

siti rubiah said...

tq cik lily putih

norzila mohamad said...

Alez naz
Terlepas pandang plak.. hurm.terlambat nak email