Friday, November 20, 2015

VEE GUARD Buih Cegah Keputihan Wanita

Hi Korang,


Korang ade penyakit #itchybawah ke?

Eh jangan na bantai gelak ek, serious ni aku tanya. Orang pompuan lah, orang lelaki kalau #itchybawah siaplah kena dengan wife korang kan hehehehhehee

But seriously I mean masalah keputihan di bahagian miss V korang tu lah. 

Well well well ni aku nak kongsikan sedikit ada satu produk yang bertepatan dengan masalah #itchybawah korang tu ek.

Iaitu VEE GUARD.

La apo plak tu kan?


Vee guard foam merupakan pencuci intim wanita yang dirumus khas secara sainstifik dan diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia untuk kegunaan harian yang mana setiap wanita yang inginkan kebersihan dan keharuman diri. Ia dapat membantu mencegah masalah keputihan dan gatal pada bahagian intim wanita. Yesza miss V kita tu lah ek.

Bahan-bahan yang terkandung di dalam Vee Guard adalah :

KACIP FATIMAH - mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur akibat bersalin.

PATI SIREH - membantu menegangkan otot tisu dalaman vagina dan juga membunuh kuman serta mengatasi masalah keputihan

MANJAKANI - mengekalkan kesihatan sistem peranakan wanita. manjakani dikatakan bersifat astringen. berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.

SPEARMINT - mengekalkan keharuman di bahagian vagian agar sentiasa segar & harum.

Menarik kan. Ni baca lagi kebaikkan VEE GUARD ni ek

KHASIAT VEEGUARD : 
merapatkan miss v 
mencegah kegatalan 
menghilangkan kegatalan miss v 
menyelesaikan masalah kelembapan 
mempercepatkan luka selepas bersalin 
mengharumkan serta menyegarkan bahagian missv 
membasmi kulat serta Kuman bagi mengelakan keputihan 


Cara Guna VEE GUARD 


Goncang dan semburkan vee guard foam ke atas tapak tangan, sapu dan cuci miss V sehingga diyakini bersih. Kemudian bilas dan keringkan dengan tuala bersih.

Beberapa testimonial yang aku nak share dengan korang mengenai produk VEE GUARD nie ek




**TIDAK DIBENARKAN OLEH IBU HAMIL: VEE GUARD akan merapatkan laluan vagina, ini akan menyebabkan ibu hamil sukar semasa proses kelahiran bayi.


VEE GUARD BUIH CEGAH KEPUTIHAN

Ni ada sedikit Q & A untuk korang lebih paham lagi mengenai produk VEE GUARD ni ek

Q - Adakah Vee Guard selamat? ada KKM ke? 
A - Vee Guard di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT150905461K 

Q - Saya belum berkahwin lagi. Boleh ke saya guna Vee Guard? 
A - Boleh. Vee Guard ini sesuai untuk wanita yang belum berkahwin dari umur 12 tahun hingga wanita yang sudah berkahwin. 

Q - Vee Guard nie cecair ke?? 
A - Tak. Vee Guard ini dalam bentuk Foam. 

Q - Bagaimana cara guna Vee Guard ini? 
A - Cara menggunakan Vee Guard ini, korang semburkan Vee Guard Foam ke atas tapak tangan, sapu dan cuci miss v. Bilas dgn air sehingga bersih. Kemudian keringkan dengan tuala kering. 

Q - Apakah bahan utama dalam Vee Guard ini? 
A - Bahan utama yang terdapat Vee Guard ini ialah pati sireh, kacip fatimah, buah manjakani dan spearmint until kesegaran sehingga 8 jam 

Q - Sebotol tahan berapa lama? 
A - Sebotol Vee Guard tahan selama 20 hingga 30 hari. 

Q - Adakah Vee Guard ini selamat digunakan? 
A - Vee Guard ini mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yg dipilih seperti Sireh, Kacip Fatimah dan lain-lain. Tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang terlarang, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi PH 5.5, ianya sesuai untuk semua golongan umur.

Q - Bila boleh guna Vee Guard ini? 
A - Vee Guard ini boleh guna 2x sehari. Di waktu pagi dan sebelum tido. 

Q - Saya ada masalah keputihan. Boleh hilang ke? Berapa lama boleh nampak kesan selepas kita guna Vee Guard ini? 
A - Masalah keputihan boleh hilang. Kesannya awak akan dapat selepas 3 hari awak guna Vee Guard. 

Q - Betul ke boleh kurangkan keputihan? 
A - Betul. Hampir 95% pengguna Vee Guard yang mengalami masalah keputihan dan kegatalan dapat dikurangkan.



Harga Vee Guard Hygienic Foam Wash :- 
RM45.00 - Semenanjung Malaysia 
RM55.00 - Sabah & Sarawak 


Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh rujuk di
Nur Ain - 0195091982 / Ayu Eleena 0174010645
Website Rasmi : http://www.vee-guard.com/
IG : veeguard_hq


Aku sarankan yang mana ada penyakit keputihan yang tak jumpa lagi dengan produk yang sesuai so better cuba VEE GUARD ni ye.





2 comments :