Wednesday, May 13, 2015

Nikmati ‘COMPLIMENTARY’ AisKrim Di JWEL Ice Cream RoadShow Sekarang

Hi Korang,


Aku pernah citer pasal ais krim JWEL ni dulu kan? La dah lupa ke.. meh BACA SINI ek.


Ais krim ni memang special sket macam ala-ala esklusif gituh packagingnya walaupun sebenarnya harganya murah. Tapi pada korang tak pernah rasa lagi ais krim JWEL ni, aku ada berita baik untuk korang tau…


Sekarang ni JWEL Ice Cream sedang rancak mengadakan roadshow bagi memperkenalkan ais krim ni kepada kita semua di sekitar Kuala Lumpur. So masa roadshow ni, korang boleh rasai sendiri kesedapan ais krim JWEL yang pelbagai perisa ni.



Hari isnin lepas, masa lunch aku sempat ke roadshow yang di adakan di UKM, Bangi. Alah dekat je dengan umah aku kan so singgahlah kejap.


Tengoklah betapa meriahnya roadshow ni, student-student ni sukalah dapat ‘complimentary’ ais krim.




Cuma bergambar di JWEL throne, upload kat facebook dan share dengan hashtag #JWEL dan #ILoveJwel dan dapat ais krim yang special ni.





Rata-rata ramai yang memuji aiskrim JWEL ni, yelah lain daripada yang lain dengan rasa yang istimewa seperti ada black forest, tiramisu, double chocolate, caramel dan vanilla. 

Hah excited nak pi gak la tu kan.


caramel JWEL ice cream

nampak tinggal batang ais krim sajorr

Meh aku listkan senarai tempat-tempat yang roadshow ni bakal di adakan

1. UKM - 11 May 2015

2. Berjaya University College of Hospitality - 12 May 2015

3. UniKL - 13 May 2015

4. International Medical University (IMU) - 14 May 2015

5. Bangunan MARA - 15 May 2015

6. Menara Celcom - 18 May 2015

7. Ktar - 19 May 2015

8. Institut Profesional Baitulmal - 20 May 2015

9. Lincoln Kelana Jaya - 21 May 2015

10. Plaza Month Kiara - 22 May 2015

11. Menara The Star, Phileo Damansara II - 25 May 2015

12. CyberMed - 26 May 2015

13. UCSI - 27 May 2015

14. Monash - 28 May 2015

15. KDU Glemanrie* - 1 June 2015

16. KDU Damansara Jaya Campus - 2 June 2015

Remarks:
* = locations subject to change. Kindly refer to JWEL-MY facebook page

queen diva bersama dayangnya

nampak tak ke'diva'annya lepas makan JWEL ice cream

Korang singgah je ke tempat-tempat di atas tu mengikut tarikh yang di tetapkan so dapatkan makan aiskrim di raja ni. Kalau nak sure lagi, check it out di fanpages ais krim JWEL ek


Untuk info lanjut mari ke

Website: www.jwel.my
Instagram: @JWELmy

Jomlah singgah kan, dapat jugak release tension dengan makan aiskrim yang enak ni.






6 comments :

♥TheOnlyFarah♥ said...

Alaaaaa kenapa tak buat roadshow area utara.. nakkkkk jugak!! hehee

wahida said...

ya Allah, sumpah terliur...

nak terjah la road show yag kat MARA tu...

tq info dear!

Farah Waheda Wahid said...

kemain queen diva tu...

Alyza Fisol said...

aiskrim FREE!!! akan ku terjah nanti kalo berkesempatan...hehe

http://www.lyzafisol.com/

Diana Rashid said...

kat seluruh malaysia ada kan?/esok nak pi cari..kebetulan anak2 mintak belanja aiskrim...

hazman fadzil said...

Team marketing diorang memang bagus laa...pandai betul buat roadshow untuk free giveaway aiskrim kat universiti dan kolej yang memang suka share gambar kat fb/insta - viral tanpa kos yang tinggi kan...