Thursday, May 28, 2015

Koleksi XES Signature "The Tales Of Olympus" Sangat Menarik Hati

Hi Korang,

Dah banyak aku pi event XES ni tapi event yang ni memang sangat-sangat awesome.


Kali ini event XES bertemakan fesyen zaman Greek dan para tetamu yang hadir majoriti mengenakan pakaian mengikut tema. Selain daripada produk "signature" - The Tales of Olympus dilancarkan, majlis ini juga meraikan ulang tahun XES yang ke 13 tahun.



Terdapat banyak booth-booth penaja yang menawarkan pelbagai aktiviti. Antaranya seperti Fitness First Malaysia, Luffy Buskers, Ethnic Sense, Sence & Style Beauty Academy, Occubite, Nelson's, The Sompton Spa, BMS Organics, YFS Concept Store, Sakura Kristal, OxyOne, MaskSlim dan Quill City Mall (selaku penaja lokasi).




Sebelum start, ayuh bergembira dengan singgah di booth-booth permainan yang disediakan. Haruslah cuba semuanya untuk menang hadiah hehehhehehe


Ada juga peraduan selfie bersama maskot XES. Pemenang dipilih berdasarkan LIKE terbanyak di Instagram. Aku pun cuba-cuba nasib jugaklah post kat insta.


Ok ok penuh dah kenyang, hati pun senang. Acara pun bermula lah.



Ada persembahan pembukaan daripada Fitness First. Hah kemain ketul-ketul brader ni kan.

Seterusnya pelancaran koleksi "Tales of Olympus" 2015 yang mana didatangkan dalam 12 kumpulan rekaan seperti :-



Tales of Heart
HEARTS- Pada mereka yang menyerlah kecantikannya dari dalam.
"No Beauty Shines Than That Of A Good Heart"

Tales of Courage
COLORS - Untuk mereka yang mencari kegembiraan biarpun pada perkara yang kecil
"Try to be a rainbow in someones cloud"

Tales of Music
MUSIC - For those whos ing the language of the soul
"Music is the art of thinking with sounds"

Tales of Life
LIFE - Untuk mereka yang hidup dalam kehidupan yang boleh menarik perhatian bagi menjayakan impian.
"Enjoy the little things in life for one day, you'll look back and realize they were big things"

Tales of Belief
BELIEF - Mereka yang sentiasa tidak pernah gagal dan percaya tentang kuasa harapan yang dipertaruhkan
"You can have anything you want if you are willing to give up that belief that you can't have it"

Tales of Destiny
Destiny - Bermula dengan kepercayaan dan percaya sesuatu yang baik akan menanti di pengakhiran pelangi
"Destiny decides who you meet in life but it's only your heart that can decide who gets to stay in your life"

Tales of Beauty
BEAUTY - Mereka yang sentiasa berkata perkata yang baik pada setiap orang yang ditemui
"Be yourself, because an original is woth more than a copy"

Tales of Courage
COURAGE - Jiwa yang paling kuat akan memenangi respek paling tinggi daripada orang yang berdekatan denganmu
"Courage is doing what you are afraid to do there can be no courage unless you are scared"

Tales of Love
LOVE- Cinta sejati akan percaya tentang untuk hidup dalam cinta yang penuh bermakna
"Love is magical and it gives you the strength to heal and transform your pain"

Tales of Enchantment
ENCHANTMENT - Tarikan pada mereka yang menemui magis
"You are a stranger magnificient creature and you have enchanted me completely"

Tales of Glory
GLORY -Sebagai pejuang yang akan menghadapi setiap apa cabaran yang diberikan. Dan kemenangan menjadikan anda lebih perhatian dari dalam dan luar diri.
"Our gretaest glory is not in never falling but rising everytime we fall"

Tales of Victory
VICTORY - The combination of effort, diligence and faith is the recipe for victory. VIcory is for those who reap rewards of such success.
"The greatest victory is not winning against people but winning againts self"




Ermm 12 rekaan tuh kemain banyak lagi tau sampai duk pening aku nak fikir mana satu nak pilih. Nasib baik tak lebam otak kan uahauhauhauahuaha


Korang boleh dapatkan koleksi "Tales of Olympus" 2015 di mana butik Signature XES seluruh negara pada harga yang berpatutan.

Keterangan lanjut mengenai produk, boleh klik pada pautan:-


Thank you XES team for the invite tau....

3 comments :

Hanim Hashim said...

cantik-cantik koleksi XES ni ..fuh!

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik jer ni, macam nak terjah jer ni...

hazman fadzil said...

sempoi laaa.....gimik opening yang menarik tu.... nampaknya XES pun semakin rancak dengan koleksi baru yea....