Tuesday, May 12, 2015

Mee Goreng Mamak Bersama Chicken Chop

Hi Korang,

Ini first time aku cuba mee goreng mamak yang di hidangkan sekali dengan chicken chop.

Yay or nay???

Itulah cam pelik je aku rasa bila ada menu cam tuh. 

Ni tengok ni

Mee Goreng Mamak & Chicken Chop

Nampak meriah sungguh. Bila makan memang sedap, mee goreng mamak kedai ni sedap betul, kena pulak dihidangkan panas-panas kan mau melecur lidah aku hari tuh masa makan. Chicken chopnya pulak crispy, garing, tepung tak tebal dan isi ayamnya masak. Masa aku makan tuh, rasa lagi kepanasannya 

hahahahahhaha


Nak tau aku makan menu special ni kat mana? of courselah Old Malaya Kopitiam di Bangi Gateaway. La Bangi kan banyak tempat makan yang sedap-sedap dan ini adalah salah satunya...

Cik Lily Terfikir : boleh food review cam ni? nampak mau pemalas kan. la ni review menu jelah bukan review kedai punggg

5 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

tulah..baru 1st time kot tengok diorang campur dengan chicken chop...tengok mee tu pun dah mabless dah

Sally Samsaiman said...

huwaaaa~ tgh puasa...nampak benda sedap pulak kan!

Farah Waheda Wahid said...

ini nak kena singgah ni...

Diana Rashid said...

ye la..1st time tengok macam ni..tapi memang puas hati la kalau sekali order datang nya macam ni...sampai malam la kenyang..ni agak2 harga mesti dalam RM20..kan?/

Ummul Azkee said...

huihh..mmg pelik benar..tapi mee grg dia nmpk sgt sedap..terliurrr