Monday, May 25, 2015

Koleksi HandBag SEMBONIA ‘The Liberal Art of Geometry’ Yang Saya Minat Lagi Suka

Hi Korang,


Dengar je nama SEMBONIA mesti korang ingat butik handbag dan kasut ala-ala datin-datin dan mak-mak kan. Huahuahau memang pun. Mak aku je yang suka handbag SEMBONIA sebab designnya sesuai dengan jiwanya.


But now not anymore ye..

Aku sendiri pun terpegun bila tengok koleksi handbag Sembonia ni hari tuh masa media tour hari tuh di Sembonia Boutique di Berjaya Times Square. 

Koleksi ‘The Liberal Art of Geometry’ Sembonia



Untuk musim bunga dan panas tahun ni, Sembonia melancarkan koleksi ‘The Liberal Art of Geometry’ yang memterjemahkan gaya lebih dramatic, berani hingga memberkan paten lebih baru dan polos. Rekaannya sungguh menarik dengan kombo power-packed geometri bersudut dan garis berstruktur. 

Lagi satu yang korang kena tau, handbag Sembonia yang asli adalah bautan Itali yang bernilai RM4++ hingga ke RM7++ ke atas dan kalau yang murah daripada itu adalah keluaran daripada China/Vietnam yang bernilai RM1++ hingga ke RM3++.

Ok nak share sket yang Sembonia sedang mengadakan OOTD Contest untuk kaki instagrammer tau.


Caranya:

Selfie je Sembonia handbag dan post gambar di Instagram dengan hashtag #sembonia_style #OOTD dan tag @SEMBONIA. Mudah sajor. Aku guna gambar ni je, kira oklah tuh kan.



Ktorang di bawa je butik Sembonia di tingkat G ni untuk melihat sendiri koleksi ‘The Liberal Art of Geometry’ dan koleksi-koleksi lain yang bersesuaian dengan musim ini. Hah terbuntang mata kan semua orang. Sana cantik sini cantik situ cantik arrr pendek kata semua cantiklah…




Itu je ke gambar handbag, eh ada lagi ni







Warna-warnanya sangat ceria dan menambat hati sungguh kan cuma poket saja tak belum buat hati tertawan lagi. Huhuhuhu 

Tengokla model-model tak berbayo ni kan

blogger comel - Wendy Phua

blogger mak Qaireen -  Yana Yassin

blogger anak dara - Wiida Ribbon

ini blogger mak dara - Cik Lily Putih, nak jugak jadi model kan

Korang pulak yang hatinya dah tertawan dan tak keruan lepas tengok gegambo ni baiklah pi singgah ke butik Sembonia tuh ek, cuci-cuci mata dulu mana tau ada yang berkenan kan

dengan ladies blogger yang sporting abissss

Untuk info lanjut mengenai Sembonia, meh klik social media diaorang ek

Website – www.sembonia.com


8 comments :

Hanim Hashim said...

perghhh rambang mata tengok beg cantik-cantik macam ni hehe.

Eh...layout macam dah tukar baru je baru perasan hehe :D

Siti Rohaida Yusof said...

alahai..semuanya cantik2 belaka...

Amanda Suria said...

Huh jeles laaa...dpt bawak balik x handbag sebijik? SA nyer birthday 6 June...boleh la bg bag sembonia...hahahahaha

adianiez AIDA said...

i love sembonia...
harga berpatutan :)

T.H said...

cantik bags

hazman fadzil said...

Nampaknya Sembonia dah keluar design baru yea.... ada kelainan pulak dari segi pattern kali nie

safurara said...

mana kasut ko beli kak.hehehe

Mama Kembar 3 said...

semua cantikkkk! berkenan sangat dgn yg geometry kuning tu