Monday, May 25, 2015

Makin Rajin SELFIE Sejak Ada IPHONE 6

Hi Korang,

Memang betul lah Iphone ni cameranya sangat bagus.

Memula aku ingat diorang bedek je, cakap lebih tup-tup bila tengok bebudak BEAUTY blogger asyik duk bantai main selfie guna iphone kat event jadi jeles plak kan.

Ermm hati tak boleh tahan so kebetulan ada rezeki lebih bulan lepas so tanpa fikir panjang terus je angkat iphone6 guna MAXIS plan. Jadi tak delah bayar mahal sangat pun dalam RM1900 gak lah. Alah tak perlah, memang dah plan lama pun.

Ternyata betul ooo

selfie dengan Mr Tall, Dark & Handsome - YB KJ

Ambil gambar dengan iphone sangat cantik especially gambar makanan dan selfie.

So setiap kali pi event, haruslah pekena gambar makanan dan selfie jugak.Seronok wei, tak yah nak adjust apa pun. Focus je then snap. hehehhehehhe

belanja satu lagi ek, dengan YB Khairy Jamaluddin

Betullah aku tak tipu memang cantik ambil gambar dengan iphone tau.

hauhauahuahauha

Ok dah pi buat keje ek...

Cik Lily Terfikir : saja je nak bako line korang pepagi ni kan hauhau

4 comments :

Sheila Adziz said...

hehe... sporting kj... :)

notie said...

wah jeles ahkak tauuu

Irna Nurasikin said...

assalam sis Lily..Cantik blog...

Amanda Suria said...

Wah...dgn jejaka idaman malaya tuh....