Tuesday, May 26, 2015

Maybelline's 100th Birthday Party

Hi Korang,

Event Maybelline ni berlangsung 2 minggu lepas di Mid Valley.



Tak sangka dah 100 tahun ye Maybelline bertapak di seluruh dunia kan. So sambutan ulangtahun ke 100 ni di adakan bukan sahaja di Malaysia malahan lebih 129 negara juga menyambutnya termasuklah New York tempat lahirnya Maybelline



Aku sharekan beberapa gambar masa event tersebut ye tapi tak banyak lah coz susah nak amik mainstream photographer ramai benau itu tak termasuk orang ramai yang simply masuk je kat function tu kan.

Ada fashion show yang para modelnya menggayakan make-up Maybelline mengikut tahun-tahun dari 1915 hingga ke 2015 (future)









Seronoklah dapat tengok cam ne orang dulu-dulu makeup dan bergaya kan..



Inilah fashion make-up untuk sambutan 100 tahun Maybelline


Anyway Happy 100th Anniversary to Maybelline New York

2 comments :

safurara said...

melampau gila skirt tu! hahaha.ada eyeshadow segala.

Siti Rohaida Yusof said...

lama jugak maybeline ni bertapak ye...