Monday, November 10, 2014

Zespri 14-Day Challenge: Day12 – Friday With KiwiFruit

Hi Korang,

Ini merupakan hari ke 12 dalam cabaran Zespri 14-Day Challenge ni tau.

Ermm dah hujung minggu ni, feeling-feeling malas nak buat apa saja pun bertambah.
 

Jadi untuk layan malam jumaat ni, meh makan buah kiwi dulu.


Tak de pun apa pun, just duk enjoy makan depan tv sambil tunggu cik abang Mr Big balik jelah ek. Kira macam kudap-kudapan gituh kan. 

Hehehhehe…

Korang boleh ikuti perjalanan aku bersama Zespri Kiwi ni di media social aku selain daripada di blog comel aku ek ni.

Korang boleh klik ke

Instagram : 

Facebook : 

Twitter : 


Kat sini nanti aku akan update segala aktiviti aku kan. Nak senang lagi cari je hashtag #ZespriMY dan #FibreBoost.

Dan kalau nak tau lebih lanjut mengenai Zespri, klik kat link bawah nie k



Facebook: 

Twitter: 

Instagram:




4 comments :

Miera Nadhirah Tan said...

best makan kiwi... kannn.... singgah singgah blog miera gak http://www.mieranadhirah.com

Farah Waheda Wahid said...

wahh kak ly... bagus bagus dah hari ke-12 dah pun ek? he he he...

fyna said...

fyna sangat suke kiwi ^_^ sedap dan bkhasiat. nyum... nyum...

Amanda Suria said...

Masak nk fikir mcm mn nak pelbagaikan buah2 kiwi ni eh...