Wednesday, November 12, 2014

Nasi Lemak Dari Paris

Hi Korang,

Wah nasi lemak Paris gituh kan, ko hado!

Itulah hebat tak Cik Lily Putih ni, nasi lemak dari Paris tau aku dapat makan. Hahahahha

Bukanlah sebenarnya


Memang aku dapat makan nasi lemak Paris tapi bukanlah dari Paris pun. Actually one oft he PR yang aku kenal tuh namanya Paris Ashikin. Disebabkan ktorang ni bekerja satu bangunan, kerap jugaklah dia singgah kat office aku ni petang-petang saja sembang-sembang sebelum balik.


So pagi Isnin hari tuh, dia singgah ke office aku menghantar nasi lemak.

Sedap ko, nasi lemak lauk paru.


Tengok parunya, banyak dan kenyal-kenyal gituh kan. Bila masuk dalam mulut, ermm meletop-letops bila mengunyahnya. Ishkk ikut ayat Chef Jo dalam MasterChef la wei.

Anyway, terima kasih pada Cik Paris coz sudi bawakkan nasi lemak paru untuk sarapan aku hari tu ek. Kenyang sampai ke petang tau, sungguh tak tipu hehehehe..


Ermm terus jadi lapar dibuatnya plak sekarang ni ek

9 comments :

Farah Waheda Wahid said...

nasib baru lunch kak oiii, kalau tidak lagi laparlah dibuatnya...he he he...

Tihara said...

Alhamdulillah sedapnya
rezeki tu :)

Rawlins GLAM said...

Bila la agaknya Paris nak hantar makanan kat saya kan?
Hahahah
Singgah entry saya gak ye. TQ

AMIIZAA said...

akak tak ado....nak sket hehehhe...sedapnya......:)

eyza said...

lapar plak tgk nasik lemak ptg2 ni.. :)

Diana Rashid said...

heheh,,mati2 ingatkan dok beli kat Paris nun..

hazman fadzil said...

whoaaa.... siap ada delivery lagi tu....rezeki betul nie...

nurul fazreen A.V.E said...

perghhh..sedapnya nasi lemak sambal paru

Miss Ika said...

Kita dah le hantu Nasi lemak >_<