Wednesday, November 26, 2014

Dinner di Terazza Brasserie, Grand Dorsett Hotel Subang Jaya

Hi Korang,

Rasanya dah lebih 5 tahun kot aku tak ke Grand Dorsett Subang.


Bayangkan daripada nama asalnya Sheraton Subang dah bertukar nama, inilah kali pertama setelah sekian lama. Ermm tak up to date langsung, camne boleh jadi food blogger ni kan.


Aku ikut lagi projek makan dengan #bloggerfoodmarathon punya geng hari tuh dan akhir sekali ktorang ke mari untuk merasai dinner buffet yang dihidangkan oleh Terazza Brasserie yang merupakan salah satu tempat makan di dalam Grand Dorsett Hotel Subang ni.

Terazza Brasserie, one of the hotel's most popular dining venues with breakfast, lunch and dinner buffets. In addition to a delectable all-day dining menu, Terazza Brasserie offers contemporary dining in a relaxing atmosphere with outdoor terrace and influences in a trendy Mediterranean setting.
 


Memang betul pun, bila ktorang masuk je ke ruangan makan dah boleh nampak ciri-ciri dekorasinya berkonsepkan ala Mediterranean. Simple yet stylish.

So pelbagai makanan di sajikan untuk International Buffet ni di sini, di antaranya adalah

makanan tempatan








makanan antarabangsa









ini dessert plak










Memang banyak betul makanan yang di hidangkan, sampai ktorang sendiri pun tak larat nak makan.

kami kuat makan

pinggan terakhir

Ermm bila sebut makan dihotel je korang dah mengeluh kan.

Alah dont worry, kan ada OFFPEAK.MY.

Cari website link OFFPEAK.MY ni kat google



Register dulu kalau boleh, sebab bukan setakat makanan secara buffet je boleh, malah pelbagai jenis menu makanan yang korang boleh pilih dan dapat diskaun.


Pilih tarikh, berapa orang dan masa yang sesuai nak pi.

Dah dapat confirmation email, apa lagi terus print dan redeem lah ye. Jangan plak korang lupa nak bawak masa korang nak pi makan tuh. 20% diskaun tuh, banyak tuh bagi aku kan.

Jom kita ke,


DORSETT GRAND SUBANG

Address:
Jalan SS12/1,
Subang Jaya 47500, Malaysia 

Email:

Telephone:


Nak tau pasal offpeak lebih lanjut, korang boleh ke:-

Facebook : 

Twitter : 

Instagram : 

5 comments :

Nur Inani said...

makanan dekat sini memang sedap & puas hati :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Aduhaiii makanan dia semua mmg tempting sangat.. tambah2 ikan siakap dgn udang tuh! sedapnyaaaa..=D

Diana Rashid said...

semuanya nampak sedap ..macam2 ada...

Amanda Suria said...

pernah makan buffet kat sini masa Malakoff banyak training kat hotel2 dulu..mmg sedap2...

ieda abdullah said...

alahai...wrong timing...hahaha...perutku tgh lapaq...tengok plk makanan sedap2 ni...teruih berbunyi..

btw...nak explore jg offpeak tu...thanx for the info