Friday, November 7, 2014

REVIEW | BeautyOat, Collagen Plus + Oat Drink Formula

Hi Korang,


Dah lama tak buat review produk ni kan, ni dapat mencuba minuman kesihatan Beauty Oat yang terkini dipasaran.

Mari dekat sket, aku nak citer ni.


BeautyOat adalah minuman kesihatan yang dapat merendahkan kolesterol tetapi tinggi dengan Beta-Glucan Oat, kolagen marin, ekstrak Delima dan yang paling penting ada ekstrak Sakura yang diimport dari Korea.

Yang PERTAMA Di MALAYSIA !

Kemain tu ek, kagum aku sekejap tau…

Ini merupakan di antara bahan-bahan yang terkandung didalam BeautyOat ni ek

Oat, Non Diary Creamer, Skimmed Milk Powder, Maltodextrin, Frictose, Fine Sugar, Oryza Extract Powder, Collagen. Sakira Extract Powder, Pomegranate Extract Powder, Vanilla Flavour.


Ini pulak beberapa bahan berkhasiat di dalam BeautyOat ni ek






OAT
Oat adalah makanan super semulajadi yang kaya dengan serat dan sumber protein. Beta glucan yang terdapat di dalam oat membantu penyerapan semula kolestrol yang lebih rendah.

KOLAGEN MARIN
Kolagen Marin tripeptide, untuk menjaga ketegangan, kelembutan dan keanjalan kulit. Ia secara aktif, meningkatkan sintesis kolagen untuk mengurangkan tanda2 penuaan seperti garis2 halus, kedutan dan kekeringan.

EKSTRAK SAKURA
Ekstrak Sakura adalah bahan semulajadi untuk anti keradangan, pemutihan dan anti-glycation. Ia juga membantu dalam mengurangkan pengeluaran melanin untuk kulit yang lebih cerah.

EKSTRAK BUAH DELIMA
Buah Delima adalah Superfood Antioksidan yang membantu mengurangkan kerosakan radikal bebas kepada badan. Kandungan kalori yang rendah dan nilai pemakanan yang tinggi. 

Amik ko, lepas ni makin cantik dan memancar-mancar keindahannya sungguh !!

Cara nak minum?

Sonang by 2.



Buka sachet BeautyOat ni, tuangkan ke dalam cawan dan kemudiannya di campurkan dengan air suam sebanyak 180ml.

Ingat AIR SUAM saje bukan air panas ye.

Ok tambah info satu lagi ek, ianya diperbuat daripada 100% bahan semulajadi dan diyakini HALAL. Jadinya usah bimbang ye..

UPDATE TERKINI!!

Testimoni Mengenai Beauty Oat

Aku menda-menda kecantikan ni kalau permulaan 1-2 hari tuh lepas makan tuh, memang aku akan ke toilet je. Sebab Beauty Oat mencuci perut aku, lepas je tu perut jadi ringan sangat rasa kosong je. 

Bila badan rasa ringan so nak buat kerja pun tak malas, seronok je bekerja bila pagi berikutnya. Tup-tup aku jadi kurang berselera untuk makan, sentiasa kenyang je. Tapi makan jugaklah sket pun bak kata orang untuk alas perut. 

Memang sangat-sangat terbukti keberkesanannya lah.

Kini dah 1 minggu aku mengamalkan minuman kesihatan ni dan alhamdulillah dan mula nampak tanda-tanda positif di kulit muka dan anggota badan kan. Lebih lembut dan mula menganjal di bahagian muka.


Harga BeautyOat

Harga : RM 79.00 (WM) RM 89.00 (EM)

1 Kotak = 18 Sachet/30gm

La nak order, ermm ada banyak cara. Ni baca kat bawah ni ek


Mula-mula korang boleh like dulu Facebook Page BeautyOat ni.


Instagram & Twitter :
@BeautyOatOfficial

Email :

Kalau ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi mereka terus dengan cara Whatsapp ataupun Wechat.

012-2444014 (Nurul)
012-2444041 (Jane)

Itu saja!


Bagi aku nak cantik, mestilah keluar modal sket kan. Barulah nampak hasilnya, bukan minum sekotak nak terus nak cantik, kena usaha yang berterusan la ye..




4 comments :

AMIIZAA said...

lily, kulit cantik halus :)

Liyliz said...

nmpk sedap sgt. tp mahal sobs ittew kena kumpul duit tabung dulu ni

Jazz Lover said...

Membuak2 nafsu nak beli. Tapi apakan daya, purse tengah nipis sekarang. Heheh. Angel Love Soldier

Amanda Suria said...

Semofa cik lily terus sihat dan cantik dengan beauty oat...