Thursday, January 2, 2014

Pagi Itu di Levain Boulangerie & Patisserie

Hi Korang,

Pagi tuh kalau tak silap aku ada event di Changkat Kia Peng.

Tambahan plak ada keje office sket kat area KLCC ni jumpa bos aku so sempat singgah ke Levain ni dulu sementara nak tunggu bos aku datang.


Alah bukan melantak apa pun sekadar mengalas perut yang kosong, kang kat event dapat makan sedap lagi.

Suasana dalam Levain pagi Jumaat yang berbahagia tuh.




Ermm sangat tenang bila berada dalam kedai kopi ni.

Kalau nak tengok gambar-gambo roti yang sedap menarik tertarik kau memang deboom, meh klik kat SINI sebelum ni aku pernah kemari untuk breakfast dengan kawan blogger Yuki.

So cuma order

secawan Americano

Chicken Cutlet Sandwich

Itu je.

feeling-feeling omputih sket la

nak minum pun sempat camwhore gak, perasan punye pompuan

Sambil makan so sambil camwhore sket untuk hilangkan rasa boring. Nak update social media ni malas plak.


Sedap-sedap tengah makan tuh, tup-tup dah kul 9 pagi. Bos call cancel appointment plak, adusss kene balik opis kejap ni sebelum pi event.

Terus berlari start enjin kereta, dasss berdesup pi office jap.

Kelam kabut betul pagi tuh, hilang mood omputih aku tau..



6 comments :

Kisah Si Dairy said...

potong betul boss tu...dah nikmat tu minum kopi kan...hihi

Eliss Mie said...

roti pun nampak sedap.hapakah ini...inilah ganti puasa nama dia..huhuhu

akubiomed said...

Tenang dapat lepak dekat sini. :-)

hazman aka species1980 said...

deco tempat nie menarik jugak.... dan aku suka tengok rupa sandwich tu

Amanda Suria said...


sangat potong..tgh best2 feeling2 omputeh kan bila boss call...yeww...boss ni pun satu..x leh tgok orang senang..siyes..tempat ni sgt2 menenangkan even tgok dari gambar pun...

Macikz Konah said...

saya nak pergi sini weekend je penuh...weekend je penuh..itu pun lepas baca kifly punya entri. Lepas tengok akak punya entri lagi melelehlah air liur lagi...