Friday, January 17, 2014

Peluang Bekerja Di Korea Selatan

Hi Korang,

Cuti-cuti ni malas nak citer pepanjang ek. 

Ni ada kawan aku mintak tolong war-warkan kat korang kalau tengah sibuk mencari kerja kan. 

Check it out info kat bawah ni ek




Kalau ada adik-adik ke kengkawan yang nak cuba boleh terus contact kat email di atas tu ek.

Email je tanya apa yang nak tau, kot-kot bersesuaian dengan jiwa korang kan.

Mana tau...




18 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily! hehe bestnya.. kalau dapat koje sampai oversea tu :)

msredcheesecake said...

walaupon sy suka tengok korea, tapi sy takde hati nak gi keje korea...hheee...

hazman aka species1980 said...

Whoooaa....gempak gak gaji basic diorang tu siap tempat tinggal...macam best jee

hazman aka species1980 said...

Untung besar gak dapat rate gaji cenggitu....boleh share ngan kengkawan lain.....

Scarlett O'Hara said...

Siapa berkenan,bolehlah mohon tapi jgn lupa kena hati2 selalu.

KiD said...

waaaa hai.. koje kat obersea tu.. macam best je.. yang minat Korean, leh laaa apply kan..

chris said...

i ada minat pergi korea kerja...boleh email i? chrislonghiankum@gmail.com...i tak erti macam mana hubungi cik @@ sorry

Electro Boyz said...

memang gempak lh gaji rm 3956.71,sya nk g tpi x cukup umur lh.... :'(

KENSHIDO JUTAWAN FARID said...

Aku nak kerja di korea boleh ke ada kosong lagi ke

Sakura No Shana said...

Hi.. saya betul-betul nak kerja kat korea. walaupun saya baru jumpa nie tapi if still ada lagi kerja kosong please saya nak. saya nak timba pengalaman kat sana and memang matlamat utama kerja kat korea coz nilai lebih besar kan.. boleh gak saya tampung family sya.. thanks

Youji Tamao said...

Sy na' try kje sne Ade lg Kew jwatan kosong

Youji Tamao said...

Sy na' try kje sne nilai besar tu ade lg Kew jawatan kosong reply pls

Youji Tamao said...

Sy na' Sgt kje sne Ade lg Kew reply pls

farah said...

saya memang minat nak kerja dekat korea....ada jawatan kosong lagi tak....reply pleaseee

emma amannda said...

Baru jumpa nie...ada kosong lagi tak? Sy nak kerja sana..tinggal lama kat sana pun xpe.

Unknown said...

Ada kerja lagi tak kat sana sebagai welder fabrications,...MIG,TIG,SMAW...ataupun fitter...kerja2 dalam bidang kejuruteraan...saya berminat ...

robin haris said...

email sy jika berminat kerja di korea robinspeedline@gmail.com

Unknown said...

Pm 0177513796