Tuesday, January 7, 2014

Majlis Perkahwinan Blogger Yana Yassin

Hi Korang,

Weekend memang time yang paling sibuk pada aku.


Mana tak busy, time tu lah nak pi event, time tu lah ada family gathering, tak termasuk nak pi cari perabut baru, hantar kucing pi vet ala hai. Memang tak cukup 2 hari off day kan. Kalau boleh nak 3 hari, boleh tak bos?

Ermm jangan harap. Berkerja la kito sekuek nyo.

rasa nak gigit budak dayyan ni tau

Sempat gak lah aku ke wedding Yana Yassin ni, salah sorang ahli team #propaganjil ni. Mr Big pun tak ikut coz dia ada wedding lain yang nak kene attend. Sorang pun sorang lah kan.

peneman aku makan diorang ni

Dalam kul 12 tghari cam tu aku dah sampai, tup-tup depan hall tuh aku dah nampak Shakiddo dan Jamar sekeluarga dah ada. Rupanya diaorang datang time nikah pagi tadi. Awal sungguh. Konon buat live streaming katanya.


Ok makan time, aku amik sket je. Nasi + ayam merah + daging masak hitam + papadom = happy!!

Dapat tengok Yana Yassin bersanding ek.



Tapi kejap je lah coz aku ada hal lepas tuh. Ramai gak blogger yang hadir baik yang aku kenal ataupun tidak. Ermm tak perlah next time kita beramah mesra jelah.

Anyway,


Selamat Pengantin Baru kepada Yana dan Shah. Semoga tabah mengharungi liku-liku alam perkahwinan. Gaduh, merajuk, bertengkar, suka, ketawa, tak cukup duit itu dah jadi asam garam rumah tangga ye.

Amin..

5 comments :

Mia Liana said...

congratsssss yana.... selamat pengantin baru...

Mr & Mrs Sallehudin said...

Hehe..ayat last sekali best.. Tak cukup duit mmg asam garam rumah tangga...kikiki...

Kisah Si Dairy said...

selamat pengantin baru untuk pasangan,,

Hani Nabilia said...

wahhh nasi tu buat sy terliur je heheh.. selamat pengantin baru kat blogger tersebut :)

hazman aka species1980 said...

gambar shot ko ngan si Dayyan tu memang cantik laaa....sedap je dia kena dukung