Thursday, January 2, 2014

SNOWDROP Cloth PAD, Ke Arah Lebih Sihat

Hi Korang,

Untuk tahun baru ni, aku rasa cam nak ubah sket lifestyle aku ke arah back to nature. Kengkonon nak save the earth gituh.

So langkah pertama, memperkenalkan

Snowdrop Cloth pad

Sebagai ganti kepada disposable panty liner dan juga pad.

Ermm apmacam, gaya kan?


Itulah..

Sikit sikit lelama jadi bukit. Tak bolehla sekali rap nak berubahkan. 


Ok nanti review aku ye mengenai Snowdrop Cloth Pad ni


p/s: blog thru iPad je coz dah malam ni, malas nak ON laptop. 

2 comments :

hazman aka species1980 said...

owwhh.... ni yang event pegi ngan kid tu yea... btw nanti ko buat la review lappy baru tu yea... cam menarik je aku tengok

Amanda Suria said...

macam best jer...nanti review eh..mana nak cari benda alah ni...