Thursday, January 16, 2014

Sesaje Tengok Car Autoshow

Hi Korang,

Tak delah autoshow sangat pun, sekadar ada pameran kereta-kereta yang dah di modified ni. Jangan korang ingat car autoshow yang ada model perempuan seksi pose kat kereta tu ek.

Ini bukan sama sekali tau.





Mr Big sibuk duk ajak aku pi tengok kereta-kereta ni, alah sesuka katanya. Kot kot mana tau ade idea nak modified budak jahat ktorang tuh.


Ermm oklah mak follow je, lagipun dekat area Tesco Semenyih je.




Sampai sana terbutang mata tengok kereta-kereta modified ni. Asal body macam proton, exora, alza, gen2 tapi lepas kena pimp my ride terus dah nampak cam mahal ek.




Kan, memacam rupa dan bentuk ada.





Yang minat kat kereta ni. Kereta kancil yang di modified menjadi kereta Hello Kitty.

Sangat cool interior di dalam nya.

So Mr Big tanya, kita nak modified budak jahat kita tu ikut yang mana? ermm jawab aku senang je. Beli lagi sebiji yang baru then baru boleh modified si budak jahat Dak Oren ni ek

Betul tak?

Tak nak aku bawak kereta-kereta cam ni pi keje...


7 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...mmg best kalau dpt tengok autushow mcm ni banyak kereta yg telah diubahsuai menjadi model yg cantik...

msredcheesecake said...

suka tengok keta dah dimekap gini, tapi tak kan bawak kot...hhee

Hanis Azla said...

As-salam ciklily,

Subhanallah.. memang ternganga tengok kereta2 tu.. suka tengok tapi nak pakai sendiri memang tidaklah kan ha..ha..

hazman aka species1980 said...

Memang happening la bila ada show macam nie... cuma modified nie kengkadang boleh cecah harga sebijik keta

Zamani Abe said...

Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

puanbee said...

waa cam mana nak embem video instagram ke blog ?

Hunny Kitty said...

kereta hello kitty tu kereta member i...lelaki tau...