Tuesday, January 14, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

19 comments :

Kisah Si Dairy said...

good luck
Allahumma salli ‘ala Muhammad wa Ali Muhammad ..
salam Maulidur Rasul 1435H

Maria Firdz said...

Selamat bersegmen... :-)

tifa anvar said...

all the best. saya pun join sama. jemput ke blog saya.tq

Dhiah said...

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Nur Amieraa said...

mira pun join :)

http://cikmieraa.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Budu Bilis said...

Singgah jelajah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Fizi Zaidi said...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

Ayu sukatiakula said...

singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

gudluck

unsecretostory said...

Follow dari segmen yang sama. Jemput ke site kita pulak ehh :)

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yang sama.

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Ade Arif said...

Singgah...dari segmen yang sama
Segmen jalan jalan cari kawan

Hana Jalil said...

singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

HAJAR said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

sha dhira said...

shad datang blogwalking dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
singgah n follow

NASZ said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com