Thursday, January 23, 2014

Hamper Raya Cina

Hi Korang,

2 3 4 hari ni memang sangat busy.

Kerja hakiki terlampau melambak-lambak, dateline bersepah-sepah sampai kitorang terpaksa dinner kat luar sebab aku balik lambat so tak de masak favourite food Mr Big lasagne air tangan bini dia.

balik pun dah senja, takut ooo

Tapi dalam sibuk-sibuk tuh, sempat gak pi beli hamper untukClient ktorang ni. 

Biasalah bos aku dah nak terberak baru nak cari jamban, itu perumpamaan lah. Ishkk korang ni. Dah tak tau source kat mana nak cari sudahnya ktorang pi Giant je. Mudah kan.

Memang banyak pilihan hamper yang disediakan di Giant ni. Korang nak yang murah, yang mahal semua ada. Dari harga RM68 hingga ke RM398 pun ada.

Pendek kata, kalau ada duit semuanya boleh kan.

Ok ktorang pilih 2 hamper, satu RM108.00 dan RM168.00. Cukuplah dengan budget yang Finance dah siapkan.


Ni RM108.00 punye

Ni RM168.00 punye

Kira oklah kan, memacam ada dalam tuh. Ada cendawan, abalone, chocolate sket, drinks, essence jadilah.


Sebab ktorang belanje lebih daripada RM200.00, so Giant bermurah hati kasi voucher ek. Alah RM10 pun jadilah, lepaslah beli jajan-jajan makan dalam opis ni.




6 comments :

Chik Att said...

dapat hamperrr ni best tau. happening dia len ...

Macikz Konah said...

kak, limau sunkist 1!

JunAina said...

Kat opis ni pun rasanya banayk kot hamper dari vendor...

Amanda Suria said...

SA dah settle dah bab ni semua...beli kat jusco...

unsecretostory said...

Untung dapat jugak kan :)

hazman aka species1980 said...

Lepas nie.... dapat dan kasi limau pulak kan... vitamin c setiap hari...