Tuesday, January 21, 2014

Promosi Teriyaki Chicken Di Kenny Rogers

Hi Korang,

Hari tuh, pi One Utama sengsorang coz ada jemputan food review dari team Kenny Rogers. Abis je keje terus zass ke sana, Mr Big tak sempat ikut.

ramai geng bloggers yang lain ade.

Nasib baik geng-geng yang lelain ada, so tak delah rasa cam lone ranger sket kan.


So untuk Sambutan Tahun Baru Cina ni, Kenny Rogers ada hidangan terbaru iaitu KENNY's TERIYAKI CHICKEN. La tak kan makan ayam je. ishk ada lagi ni.


Selain daripada suku ayam yang diperap bersama sos teriyaki khas dengan herba dan rempah dan di bakar sempurna, dihidangkan juga sekali dengan Aromatic rice dan juga semangkuk sup ayam cendawan serta pemanis mulut iaitu Kenny's Home-made Muffin.

So semua ni sepinggan hanya RM19.90* je.. ok kan.


Eh, ada minuman juga sekali yang sesuai di minum bersama iaitu Tropical Paradise. Sejenis minuman campuran orange dan nenas dan sedikit strawberry, baru ala-ala tropical sket. 


Harga baru RM7.90* je.


Kan musim-musim perayaan ni, mesti ramai yang datang bertandang kerumah. So kalau rasa tak sempat nak makan ataupun tak cukup makanan yang dihidangkan, dont worry Kenny Rogers ada sediakan promosi Take It Home Feast. Ini sudah bagus kan.


Meh kita tengok apa yang ada di dalam hidangan promosi ini

ayam teriyaki

BBQ baked bean

variety flavours of muffin

garden pasta salad

golden corn and carrot

asia salad

tropical drinks

ada 6 keping à la carte Kenny Teriyaki Chicken, 2 mangkuk Aromatik Rice dan 1 mangkuk setiap Salad Asia Pedas , BBQ Kacang Panggang , Golden corn & carrot serta Pasta Salad. Mesti muffin mestilah ada jugak dan di tambah lagi dengan 6 botol jus buah-buahan yang manis lagi menyegarkan.

Alah harga baru RM148.80* satu set hidangan untuk 6 orang sekali makan.


So apa lagi meh lah pi makan kat sana. Aku dengan Mr Big memang tiap-tiap bulan akan pekena KRR ni. Jadi dapatlah Mr Big merasa menu terbaru ni ek.

Layari laman web www.KRR.com.my untuk dapatkan maklumat tentang aktiviti dan promosi terkini oleh Kenny Rogers ROASTERS, atau boleh juga layari Facebook.com/KRR.My.


Terima kasih pada team Kenny Rogers yang sudi menjemput ktorang makan di sini ye...

Nanti kalau ada menu terbaru dari Kenny Rogers ni aku bagitau kat korang tau..

5 comments :

unsecretostory said...

Quite murah jga harga set baru tue. Ahh nak kena cuba nie. Nmapk juicy betol. Nyum!

Farah Waheda Wahid said...

ok ai is jeles... kak lily bila pulak kenny rogers team nak ajak kita berdua??? ^_^ ngeee...

Amanda Suria said...

mencabar tekak betul tgok menu baru KRR ni....

Hanny Abdullah said...

Adehhh..tengok gambaq je dah terlioq dibuatnya..ni yang buat nak berkejar ke kenny Rogers ni.

hazman aka species1980 said...

kali pertama Kenny rogers buat menu yang tak guna signatures sauce diorang... unik pulak rasanya...