Wednesday, January 15, 2014

Yadah Spring Festival Party With The Butterfly Project

Hi Korang,

Rasanya ini beauty event yang pertama untuk tahun 2014 ni.


Yeah, aku suka pi event beauty ni sebab dapat jugak kengkawan blogger yang sangat cantik, gorgeous dan meletopss ouls, dan yang best tu diaorang ni sangat giler-giler belaka.



Lepas dari kenduri kahwin blogger Yana Yassin hari tuh, terus je aku shot ke area TTDI ni. Sebab tak berapa pandai jalan-jalan dalam ni, berpusing jap aku sekejap. Nasib baik dapat parking spot cantik. Rupanya Cafe Little Wonton ni kat tingkat atas, kalau team Butterfly Msia ni tak letak signage haruslah lagi sesat barat dibuatnya.



Ok sebelum masuk, kena register dulu cam biasa. Si Illy comel dan si Ayna yang cantik dah tunggu depan pintu. Ok amik kedatangan baru leh masuk.

Masuk masuk je, letak beg terus pi amik gambo. Yeah, meh bercamwhore apa yang menarik di dalam Little Wonton ni ek.













Hah cam nak muntah tak korang tengok gegambo ni kan. Arghh sudah, event dah nak start ni.

Ktorang di perkenalkan dengan Yadah's brand manager, Ms Elaine.



Meh dengar sket apa yang Ms Elaine nak story mory secara roughly kat ktorang pasal Yadah ni ek.

"Yadah is a range of botanical skincare products for teens and young adults formulated with natural plant extracts like essential oils, floral water, barks and traditional herbs etc. that works in perfect harmony with the skin. The gentle yet effective formulas are 100% free from artificial colouring, preservatives, mineral oil, and sulphate and do not contain animal extracts of any kind. They are most suitable for young skin as this particular age range have more tender skin that is more vulnerable to harsh chemicals."



Tengok beberapa slide ni mesti korang lagi paham lah.


Dah paham sket ek, good girl.


Lepas tu plak ada challenge Test & Compare.


Ktorang kena teka yang mana satu agaknya Oh My Sun Block keluaran terbaru Yadah ni. So memasing bukan main lagi menggunakan segala deria yang ada. Bau, rasa cuma makan je tak boleh.


Eh ada lagi test Yadah Lip Tint Balm.





So Dina dan Jen furfer volunter untuk challenge ni. Sapu Lip Tint Balm ni kemudian makan semangkuk noodle. Siapa cepat dia pemenangnya. Hebat diaorang ni, sampai tak de pemenang. Dua-dua dapat hadiah. Terbuktilah Yadah Lip Tint Balm ni still tidak akan hilang walaupun kita makan sebanyak mana.


Ada satu lagi ni Yadah Bubble Deep Cleanser


Ktorang lukis apa jua kat tangan guna eyeliner tak kisahlah. Kemudian bersihkan dengan Deep Cleanser ni. Memang betul ko, hilang wokeh apa yang di conteng tadi. Kira dapat jimat sket tak yah beli makeup remover coz guna cleanser ni dah boleh.

Penat main-main dengan produk Yadah ni, its makan time,



Ktorang dihidangkan dengan pelbagai jenis menu dari Little Wonton ni yang aku sendiri tak pernah nak makan. Ada Kaya Banana Wonton, Sausage and Cheese wonton, Chocolate Banana Wonton sebagai kudap-kudapan. Makan time panas-panas plak memang lazat.


Charcoal Noodle in Spicy Thai

Sangat terbaik oo. Tak pernah makan mee warna hitam cam ni, di tambah plak dengan kepedasan tahap 6, memang awesome.







Lepas makan dan sambung bercamwhore lagi, terus je balik coz petang tuh nak ke tempat lain plak. Tak dapat nak lepak lelama dengan bebudak ni.

 

Ni di antara produk yang aku dapat dalam Yadah goodies bag ni:

Pure Green Toner & Emulsion
Bubble Deep Cleansing
Oh My Sun Block & Mini
Lip Tint Balm
Highlash Mascara
Brightening Ampule x2
Sweet Milky Tint

Terima kasih pada Yadah & The Butterfly Project coz bagi aku peluang sekali lagi join event yang sangat sangat berinfomatif dan best ni. Tak sabar nak join lagi event-event yang lain lah lepas ni tau.


Kalau korang teringin sangat nak beli produk Yadah ni, boleh di dapati di semua Sasa outlets dan juga secara online di


Meh check it out diorang ni semua ek


Yadah


Little Wonton, TTDI (above Speedmart 99)
20-1, Lorong Rahim Kajai 14,
Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur.

Operation hours:
Mon-Fri: 12:00pm - 10:00pm
Sat-Sun: 11:00am - 10:00pm

The Butterfly Project

Facebook:


3 comments :

icE said...

besttttt

meh la ke blog saya:
Berkerjaya dari rumah

Mieza Everdeen said...

masa kita sampai tu nampak kak lily pakai baju kurung, straight dalam hati fikir "ohsem gilaaa" hehe

Mr & Mrs Sallehudin said...

Wahh.. Cleanser tu sangat menarik. Harus dicuba nih..