Tuesday, January 14, 2014

'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'

Hi Korang,

Boring boring ni tak de menda nak buat, so joinlah segmen bebudak blogger ni ek


Inilah dia 'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'

Klik LINK ni ek

hehhehe, sesaje join bantu adik-adik blogger ni kan

Alah korang pun boleh join gak, tak de salahnya kan. Tambahkan bloglist korang yang sedia ada tuh kan. Aku pun ingat nak revamp balikla bloglist aku ni.

Korang rasa? ok tak..



13 comments :

Maria Firdz said...

Good luck... :-)

cik kiera said...

Assalamualaikum , terima kasih ye sebab sudi join GA kiera , kiera amat menghargainya . :D Goodluck ^^

psst : Follow sini :D

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah said...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah said...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

N-fiq :D said...

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq said...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

dilakhir said...

datang follow sini.. datang follow balik ye :)

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said...

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

NASZ said...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com