Wednesday, April 6, 2011

WW - Untuk Wanita Sahaja

Hi Korang,

Biasalah bila dah cukup bulan ni semuanya habis. Baik itu baik ini kan.


Ini je dah dekat nak puluh ringgit. Dah mahal kan barang-barang pompuan cam ni. Ini baru sket, actually ada banyak lagi dah habis but tak berapa nak penting sangat.

Ala, korang pun cam tu jugak kan.

5 comments :

Joy said...

ni kiranya stock wajib kita tiap bulan kan ;)

BeaN MorENo said...

aku beli untuk bini aku dah terasa macam beli makanan harga dia...haha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

betul lah tu..tu belum masuk part suami lagi.hehehe

nur said...

aah. samalah. cuma akk lebih suka beli byk2 spy tahan 2 bulan.

Sumijelly said...

aku yg perlu setakat ni adalah....

syampu ngan shower bath jer...

modes dah tak pakai... sampai la aku bersalin....hahaha...

dpt gak save part tu...hihihi


Sumijelly.com