Monday, April 4, 2011

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Hi Korang,

Ramai plak orang tulis pasal ABPBH yang live dari Genting malam tadi. So aku sure ramai dah tau pasal keputusannya kan dan jugak Usop Wilca yang menambahkan kegamatan anugerah tu kan. Anyway congrats to all winner.

Anyway, itu bukan main pointnya kan.

So di pagi isnin yang hujan renyai2 kat sini aku cuma nak bagi tau yang aku dengan tiba-tibanya boleh terjatuh cinta dengan



Thank you kepada Nuffnang dan Tune Talk yang bagi aku tiket 'Never Say Never' ni. Seriously aku kagum dengan Justin Bieber ni lah.

So nanti aku citer lagi lah pasal dia ni tau. Nak sambung kerja ni.

P/S : Dengan kembar Justin Bieber sebelah tu, lagilah aku sayang k!

3 comments :

Nia said...

nak mintak autograf kembar dia yg sebelah tu..hehe..

sW33tdARLiNG said...

alamakk.. dah jadi macam sebahagian gambar tu plak.. hahahaha

AdD said...

Kah kah kah... kembar ker? xde rambut bieber pong.... tp bieber ni aura dia memang lain lah... citer tu dah kuar ker ko tgk tayangan perdana...