Sunday, April 17, 2011

Jom Nyanyi Kome, Kome, Kome Dengan Usop Wilcha

Hi Korang,

Mesti korang2 sibuk layan kat youtube video Usop Wilcha kan. Yelah malam tadi kat Maharaja Lawak. Yang tak de Astro Warna tu cam sakit hati je kan sebab tak dapat tengok live. Ala tak per mesti ada ulangan main kat Astro Prima nanti. Alah kalau tak pun search je kat youtube kan, confirm ada punyalah.

Aku baru je tengok tengahari tadi ulangan Maharaja Lawak ni. Semalam busy dengan orang kawin. Ni baru jelah dapat tengok. Tergelak2 jugak lah kan. Majoriti pelawak mengekalkan momento performance diorg ni. Itu yang aku suka.


Apa lagi jom lah kita nyanyi sesame dengan si Usop Wilcha ni kan. Aku dah siapkan lirik lagu untuk korang nyanyi tau. Jommmm....

Desert loving in your eyes all the way
If i listen to your lies would you say
I'm a man without conviction
I'm a man who doesn't know
How to sell a contradiction

You come and go
You come and go
Karma karma karma karma karma chameleon

You come and go
You come and go

Loving would be easy if your colors were like my dream
Red, gold and green
Red, gold and green


Didn't hear your wicked words every day
And you used to be so sweet i heard you say
That my love was an addiction
When we cling our love is strong
When you go you're gone forever

You string along
You string along

Every day is like a survival
You're my lover not my rival
Every day is like a survival
You're my lover not my rival

I'm a man without conviction
I'm a man who doesn't know
How to sell a contradication

You come and go
You come and go


Hah best kan lagu nie. Penyanyi asal lagu ialah Boy George Culture Club. Tajuk lagu ni memanglah kome, kome, kome tapi sebenarnya Karma Chameleon.

So apa lagi kan, cer nyanyi cer nyanyi cer nyanyi erk..

4 comments :

KiD said...

kome kome kome kome... full stop! kakakkkaaa
Selamat Hari Jadi Ayah!

transformed housewife said...

tak pernah tengok satu episod pun g MAjraja lawak tu. raja lawak pun tak pernah tengok. pelik ke? ehehe

japangold said...

Best lagu ni...Boy George pun dah berumur...lain rupa.

Matjoe said...

mmg best usop wilcha