Tuesday, April 5, 2011

Dapat Makan Dapat Hadiah Percuma

Hi Korang,

Siapa Suka Makan? Angkat Tangan.

Siapa Suka Hadiah? Angkat Tangan jugak.

Korang ni kalau pasal makan dan dapat hadiah memang korang suka kan. Yelah benda free, siapa nak kasi kan. So meh sini aku bagitau apa benda yang makan dapat free hadiah tuh.


Ini dia memperkenal kan Kinder Joy.



Tengok tu bila di buka sebelah ada chocolate dan sebelah lagi ada mystery gift. Yeah..



La tak caya ada hadiah, jap nak bukak jap tau. Kan ada tu tapi kenalah buat kan. Ikut kertas yang dah di attach kat situ sekali.



Setelah di buat mengikut instruction diberi. Jadilah ia seekor badak biru yang comel.



Tengok tu si badak pun nak makan kinder joy jugak.Nyam nyam nyam..



Inilah dia si peminat Kinder Joy ni, dapat makan dapat hadiah percuma.


Memandangkan ramai yang tak percaya dalam Kinder Joy ni ada hadiah, so aku buat entry ni. Jadi bila anak-anak korang sibuk sangat mainan kan, korang beli je Kinder Joy ni. Dahlah murah, dapat makan then dapat hadiah lagi kan. So jimat sket lah belanja. Betul tak?

Jom kite berbueno yok!






7 comments :

KiD said...

kid giler kinder bueno!! hahahaha
Selesaikan Masalah Streamyx anda Sendiri!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

murah ker? rm3.50 kan.tak berbaloi bagi aku.dah la mainan ntah haper2.tp setiap kali pegi kedai, yg tu anak aku nampak dulu..huhuhuhuhuhu

nurayunni said...

best2..nok jgk..siap ade hdioh agi..:)

Kancilbiru said...

giler comel badak biru tu...eh tak penah makan la kinder joy ni. nk beli la pasni. cik lily nyer pasal..hehe

Matjoe said...

ahahah, mmg anak aku suka dok mintak aku beli. mainannya pon comel

Nia said...

Entry menarik ni, aku tertanya2 hadiah kat dalam tu macam mana.

Sumijelly said...

hahaha.....akhirnya ko buat gak entry gini....

aku punya la sakit hati.. sbb dlm iklan macam gemapk jer promosi...

nak gak thau apa la ghupanya hadiah tu??

ok..pueh hati... dan tak akan beli......hahaha


Sumijelly.com