Friday, April 22, 2011

Its Good Friday

Hi Korang,

Hari nie ramai orang2 kat opis aku nie cuti, maklumlah majoriti ramai foreignerkan., so diorg nie mencelebrate 'Good Friday'. Yelah diorg ni kena church. Itu yang aku dengar dari citer diorg ni semalam.



Sesiapa yang tak tau apa itu Good Friday, boleh check dalam entry lama aku ni. Nah korang click je kat sini.

Apa-apa pun kite kene menghormati perayaan diorg sebagaimana diorg menghormati hari raye kite kan?




Tapi kita ni orang islam kan, memang setiap hari jumaat hari yang mulia kan. Banyak kelebihan hari jumaat ni.
Kalau tak sure or tak tau kelebihan2 ni baik korang google kat internet ek. Macam2 info korang boleh dapat tau.

Aku suke ari jumaat, sebab pengujung minggukan, esoknya sabtu dah tak keje. Boleh berjimba2 merayau2 sambil mengabiskan duit mrBigkan !



Selamat Hari Jumaat Korang..

3 comments :

isabelle said...

slmt hari jumaat.
aku pun rasa lega bila jumaat kembali..hehe

AdD said...

Bab menghabiskan duit tu aku suka sgt dgr dan buat, tp semestinya bukan duit aku... hahahahaha

Eyriqazz said...

amboi2..suka skaan...part yang last takble tahan tu..hik3...