Friday, April 8, 2011

Twin Towers @LIVE 2011 - Free Konsert Untuk Semua

Hi Korang,

Malas nak citer bebanyak di pepagi Jumaat yang indah ni.

Ala mesti semua orang dah heboh kan pasal free konsert kat KLCC malam esok dan malam ahad kan. Aku memula pun tak tau juga but mr Big yang kepoh ni. Maklumlah office dia kat betul2 kat depan KLCC tu, itu yang dia dapat tau tu kan.


So confirm2 lah jalan-jalan kat merata KL ni akan jem kan coz banyak jalan tutup, orang sibuk nak cari parking, orang sibuk nak pi shopping lagi kan. Baiklah korang nak public transport je. Aku dengar kat radio tadi, Rapid KL akan lanjutkan segala jenis public transport diorg ni sampai kul 1 pagi untuk kedua-dua hari ni. Wah bolehlah berjimba kan korang tuh.

So kepada yang kaki konsert tu, meh check details kat bawah ni malam bila yang korang nak pi tengok kan konsert free ni.



Kat mano: KLCC Park

 
Bilo: 8 & 9 April 2011

 
Kul Bpe: 6pm onwards for both days

Artis Pujaan Yang Ada:


Day 1 - YUNA, THE AZENDERS, BUNKFACE and HOOBASTANK

Day 2 - JOE FLIZZOW, MIZZ NINA, COLBY O'DONIS and THEEARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE featuring the legendary Al McKay

Wah ada artis omputih lagi. Hoobastank tuh. Dahlah aku minat kat diorg ni coz lagu2 diorg sedap2 belaka. Dengar2 jugak Yuna yang akan perform untuk opening konsert tu nanti. Ermm lagi lah mantop kan.

Hah, sibuklah tu korang dah plan2 nak ajak sesapa pegi kan. Kalau nak lagi best buat je blogger gathering kat situ nanti. Ada jugak entry untuk korang tulis kan.Aku? Ntahlah ikut mood mr Big lah. Kalau dia ok then ktorg pi kalau dia cam malas2 je jawabnya ktorg tengok kat tv lah kalau ada live telecast kan.

Oklah, sambung keje dulu. Chow..
 
 
p/s: Pepagi lagi mr Big dah bagitau yang dia balik lambat petang ni coz nak pi kepoh2 jap kat KLCC dengan bebudak opis dia. Ishk suke tau tinggalkan aku kat umah tau.

8 comments :

*Ms Serry*Fatieha said...

kebetulan 8 April - 10 April ada Sale d ISETAN...leh tngok kat sini...


http://fatieha-mylife.blogspot.com/2011/04/isetan-sale-8-10-april-2011.html

KiD said...

selamat berkonsert laaaa.. hehehe
Berita Gembira | Aku naik Pelamin Lagi

sobri yaacob said...

tq 4 the info..memang nak pg pun tapi tak tau sapa artis yg dtg....

transformed housewife said...

patutla dah banyak hr nampak mcm ada pentas kat luar KLCC tu. My office is also not far from KLCC.

CikLilyPutih said...

@Ms Sherry
ermm bagus ni, sambil shopping sambil tgk concert kan

CikLilyPutih said...

@Kid
ko tak nak pi ke

CikLilyPutih said...

@sobri
thks sebab lepak kat blog ni tau

CikLilyPutih said...

@Knur
alah kite tau pun sbb mr big yg bagitau..