Wednesday, April 13, 2011

Cantik Betul Maybeline NY Watershine Pure Diamonds Lipstick.

Hi Korang,

Wah bila baca entry pasal lipstick2 ni mesti korang orang2 pompuan suka kan. Yelah cuba cakap siapa yang tak nak cantik kan? Aku yang ala-ala tak berape nak comel ni pun suka sangat nak jadi cantik kan.


So exclusive musim ni, Maybeline New York telah melancarkan satu produk baru bagi lipstick iaitu Maybeline NY Watershine Pure Diamonds.

Hah, cantik kan warna dia.

Apa yang menyebabkan Maybelline NY Watershine Pure Diamonds lain dari yang lain. Ermm check it out kat bawah ni.

1. Air Semulajadi
Tak macam lipstick yang melambak2 kat pasaran luar tuh, Maybelline NY Watershine Pure Diamonds terdiri daripada air semulajadi yang memberikan gambaran sejernih kristal. Hal ini juga menjelaskan lagi warnanya sekaligus menghasilkan bibir berkilauan yang lebih terang.

2. Teknologi Partikel
Dikatakan lebih kecil dan halus daripada gincu glossy yang lain. So kalau pasang gincu ini, bibir korang nampak lebih berkilat seperti berlian. Haha.. cuba dulu baru tahu. Best je pakai rasa licin dan tak melekit lah

3. Kaya dengan Vitamin E
Selain mencantikkan bibir, lipstick ini juga merawat bibir aku yang ternyata ada masalah kekeringan sebelum ini.


Ermm apa tunggu lagi, cepat2 dapatkan kat pasaran. Ala kat farmasi, supermarket, hypermarket ermm memana je lah. Senang je nak cari asal ada kaunter Maybeline adalah lipstick ni. Lagipun murah je RM24.90. Murah kan.

Kalau nak cantik, kenalah kuar duit sket kan. Barulah ada omph!

Post ini di bawakan oleh Maybeline New York

6 comments :

Noriz said...

ala kak lily ni...tepek la gambo bibir mongel dia dh pakai lipstik ni...msti mengghairahkan...hihi

nurayunni said...

cantik2!!nak pergi beli la..:)

Nur Hanani said...

saya suka gak maybelline ni.. betul betul..kalo nak cantik, memang kena kuor duit lebih skit.. :)

Jom baca ni: First time join Blogging Contest, saya menang RM2000..Happy sangat..TQ Nuffnang.TQ Lancome Malaysia.

Jom baca ni: Layan cerita tamil,Chandramukhi.. Hehehe..

♥MAMASYAZA♥ said...

bab berkilat ni yg akak kureng berkenan ni

sW33tdARLiNG said...

mana bibir mulus mu yg memakai lepsteks ini?

ratusiput said...

em dia cpt ilang tak kat bibir?biasa kalau yg shine2 ni kang minum ke makan skit ke kang dh ilang.ratu suke yg matte.takpe nnti g servey tgk2 kat farmasi.thanks 4 the info.