Sunday, April 24, 2011

HyppTV’s Exclusive Bloggers’ Party!

Hi Korang,

Tau ke apa Hypp TV tu? Eh bukan hippo TV lah. Korang ingat tv badak biru tuh ke? Ishk... meh sini aku nak citer sket dengan korang lah.

Apa itu Hypp TV ?


HyppTV adalah merupakan pkhidmatan siaran berbakar di Malaysia ini di mana kandungan digital disampaikan dan dihantarkan melalui rangkaian broadband berkelajuan tinggi internet kami iaitu UniFi terus ke televisyen skrin lebar di ruang tamu anda



Ermm same je dengan siaran tv berbayar yang lain. Cer citer sket apa yang membuatkan HyppTV ni lebih mengancam kan?



Cerita dalam bahasa omputih boleh tak? kang kalau direct translation lain plak jadinya kan.

1. Be in control of your TV 
You only need to pay for the LIVE TV channels and On Demand Services that you want to watch.

2. Be the first to watch, 24 hours from US release 
Some of our series such as CSI are made available to you on HyppTV within 24 hours from when it is first shown in the US. Just subscribe to the package to enjoy this.

3. No more fixed schedule, watch what you want when you want 
For On Demand Services, you can choose what you want to watch at your convenient time.

4. Enjoy your TV, even when it rains. No more disruptions 
You can watch TV anytime even in bad weather.

5. Interactive applications
HyppTV brings you interactive applications to the TV such as Flight Information, Games, Waktu Solat, Historical Facts and also various talks by renowned local and overseas speakers in TED.com and Ilham Bicara

Meh layan video promo HyppTV ni so korang boleh dapat clear picture apa itu HyppTV



Hah, best kan? Itulah aku sendiri pun cam tak caya jugak but bila dah tengok promo HyppTV ni kat youtube. Terus cam terjatuh cinta plak kan.
Kalau nak tau lebih details lagi korang boleh click kat


or



 
So dalam bebanyak movie star yang aku teringin dan tersuka nak jadi untuk HyppTV parti nie kan


Of courselah Mr Big jadi Dr House dan aku jadi Dr Lisa Cuddy. Ermm comel kan, sebab diorg ni memang gila2 orangnya eventho diorg ni doctors tau sama case cam ktorg gak eventho husband and wife but perangai ya allah mengalahkan cam bebudak tau hehehe..
   
Kenapa aku patut dijemput ke Hypp TV exclusive bloggers’ party

1. of course mestilah nak tau lagi pasal Hypp TV ni kan, mesti ada awek2 cun yg akan explain dan aku boleh explore lagi pasal Hypp TV ni.

2. kalau boleh nak subscribe terus lah masa event tu jugak, senang sket kan. Aku kan Streamyx user mesti dapat privileage kan

3. Ini event nuffnang yang havoc lepas sekian lama kan tak de event. Ini yang di tunggu2 kan

4. Eh nak jumpa geng bloggers yang lelain lah kan, kenal kat alam maya bukan main lagi, kan alam nyata ntah2 langgar bahu pun tak perasan kan.

Ermm hopefully aku dapatlah invitation nie. Sekarang nie duk berangan2 nak pi beli baju doctor tau...

Hehehehe ek jangan lupa check it out Hypp TV tu tau....


1 comment :

hanani0210 said...

good luck.. :) harap-harap dapat la jemputan tu.. :)

Jom baca ni: Konsert Untukmu Loloq..
Jom baca ni: 6 Produk Kosmetik yang Merbahaya. Awas !!!